Resim ve ebru sergisi açıldı

Kültür 11.05.2019 - 12:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2174+ kez okundu.
 

Resim ve ebru sergisi açıldı

 ZONGULDAK’ta, Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulu öğrencileri tarafından resim ve ebru sergisi açıldı. Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'ndeki serginin açılışını Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal ve okul müdürü Yakup Balçın yaptı.   TÜFAD Zonguldak Şubesi Başkanı Ahmet Birdal, torununun da sergide resminin bulunduğunu belirterek açılışa katılmaktan onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Okul Müdürü Yakup Balçın da, öğrencilerin 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı boyunca yaptıkları resim ve ebru eserlerinin sergilendiğini söyledi. Kurdele kesiminin ardından öğrenciler ve veliler, sergiyi gezdi.  

 ZONGULDAK’ta, Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulu öğrencileri tarafından resim ve ebru sergisi açıldı. Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'ndeki serginin açılışını Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal ve okul müdürü Yakup Balçın yaptı.

 

TÜFAD Zonguldak Şubesi Başkanı Ahmet Birdal, torununun da sergide resminin bulunduğunu belirterek açılışa katılmaktan onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Okul Müdürü Yakup Balçın da, öğrencilerin 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı boyunca yaptıkları resim ve ebru eserlerinin sergilendiğini söyledi. Kurdele kesiminin ardından öğrenciler ve veliler, sergiyi gezdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi