RİDEF heyeti Erdoğan ile bir araya geldi

Rize 08.10.2019 - 10:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2355+ kez okundu.
 

RİDEF heyeti Erdoğan ile bir araya geldi

RİZE Dernekler Federasyonu (RİDEF) heyeti Ankara’da bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bu yıl 11'incisi 'Kardeşçe buluşalım çayla sohbet edelim' sloganı ile düzenlenecek olan İstanbul Rize Günleri’ne davet etti.   RİDEF Başkanı Recep Albayrak, bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’a davetiye sundu. Erdoğan, özel kalemine talimat vererek Rize Günleri’nin ziyaret programına alınmasını istedi. 16-20 Ekim tarihleri arasında Maltepe sahilinde gerçekleştirilecek olan etkinliler için çalışmalarını sürdüren RİDEF Başkanı ve Yönetimi Ak Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir süre görüşme yaptı. RİDEF Başkanı Recep Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a davetiye takdiminde program içeri hakkında bilgi verdi. Özellikle ‘Bırakalım sigarayı içelim Rize çayı’ sloganını beğenen Erdoğan, etkinliklere katılmak istediğini belirtti. 

RİZE Dernekler Federasyonu (RİDEF) heyeti Ankara’da bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bu yıl 11'incisi 'Kardeşçe buluşalım çayla sohbet edelim' sloganı ile düzenlenecek olan İstanbul Rize Günleri’ne davet etti.

 

RİDEF Başkanı Recep Albayrak, bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’a davetiye sundu. Erdoğan, özel kalemine talimat vererek Rize Günleri’nin ziyaret programına alınmasını istedi. 16-20 Ekim tarihleri arasında Maltepe sahilinde gerçekleştirilecek olan etkinliler için çalışmalarını sürdüren RİDEF Başkanı ve Yönetimi Ak Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir süre görüşme yaptı. RİDEF Başkanı Recep Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a davetiye takdiminde program içeri hakkında bilgi verdi. Özellikle ‘Bırakalım sigarayı içelim Rize çayı’ sloganını beğenen Erdoğan, etkinliklere katılmak istediğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi