Rize Ak Parti'nin Acı Günü

Vefat 17.04.2019 - 20:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1903+ kez okundu.
 

Rize Ak Parti'nin Acı Günü

Ak Parti Rize Teşkilatının ve ÖZKAN Ailesinin Acı günü   2001 Yılında Siyasi hayatına başlayan Ak Parti'nin Rize Kurucu İl yönetiminde görev alan siyasetçi ve iş insanı Rize Alarko'nun sahibi Muzaffer ÖZKAN  hayatını kaybetti. Rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören ve Ankara'da  ameliyat olan Özkan bugün Hastanede vefat etti. Cenazesi  Rize'ye getirilecek olan ÖZKAN'ın cenaze töreni 18 NİSAN 2019 Perşembe günü ikindi namazının ardından Rize Merkez Sahil camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek

Ak Parti Rize Teşkilatının ve ÖZKAN Ailesinin Acı günü
 

2001 Yılında Siyasi hayatına başlayan Ak Parti'nin Rize Kurucu İl yönetiminde görev alan siyasetçi ve iş insanı Rize Alarko'nun sahibi Muzaffer ÖZKAN  hayatını kaybetti.


Rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören ve Ankara'da  ameliyat olan Özkan bugün Hastanede vefat etti.


Cenazesi  Rize'ye getirilecek olan ÖZKAN'ın cenaze töreni 18 NİSAN 2019 Perşembe günü ikindi namazının ardından Rize Merkez Sahil camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi