Rize Anadolu Liseli Matematik Öğretmeni İntihar Etti. VİDEO

Türkiye 20.02.2020 - 21:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3922+ kez okundu.
 

Rize Anadolu Liseli Matematik Öğretmeni İntihar Etti. VİDEO

Rize Anadolu Liseli Matematik Öğretmeni İntihar Etti   Ankara'da özel bir okulda matematik öğretmenliği yapan İnan Avşar intihar etti. Avşar, bir gün önce YouTube'a yüklediği videoda 'Çok mücadele ettim' diyerek eğitim sistemini ve fazla mesai saatlerini eleştirmişti. Ankara-Batıkent'te İnan Avşar isimli 15 yıllık matematik öğretmeni, eğitim sisteminin kötü olmasını ve ülkede bir öğretmen olarak yaşadığı adaletsizlikleri anlattığı bir video çekip sosyal medyada yayınladıktan sonra yaşamına son verdi. Eğitim Sen 2 nolu Şube üyesi Fevziye Taş, BirGün'e yaptığı açıklamada Avşar'ın öğrencileri ve çevresi tarafından çok sevilen bir öğretmen olduğunu söyledi. İnal Avşar'ın billinen bir psikolojik rahatsızlığı olmadığının altını çizen Taş, "Onu sistem öldürdü" dedİ. İnan Avşar, çektiği videoda "Çocuklarınızı okula göndermeyin. Çocuklarınızın beyni yıkanıyor. 15 yıllık eğitimciyim, bu işe severek girdim. Babam da eğitimciydi. Çocuklardan çok şey öğrendim. Ama şunu farkettim ki okul tamamen ticari bir hapishane. Çocukların şu an oralarda beyni yıkanıyor. Saçmasapan bir sisteme adapte etmeye çalışıyorlar çocuklarınızı. Artık çocukların yüzüne bakamıyorum. Yüzlerine bakamıyorum. Saçmasapan bir sisteme hazırlıyorum çocukları" dedi. 15 yıllık matematik öğretmeni olduğu öğrenilen ve sosyal medya sitesi YouTube’da yayınladığı 14 dakikalık videonun ardından aracında intihar ederek yaşamına son veren İnan Avşar’ın Rize Anadolu Lisesi’nde okuduğu ve o dönem babası Tahsin AVŞAR'ın  Rize’de MERKEZ KURTULUŞ İLKOKULUNDA öğretmenlik yaptığı öğrenildi

Rize Anadolu Liseli Matematik Öğretmeni İntihar Etti
 

Ankara'da özel bir okulda matematik öğretmenliği yapan İnan Avşar intihar etti. Avşar, bir gün önce YouTube'a yüklediği videoda 'Çok mücadele ettim' diyerek eğitim sistemini ve fazla mesai saatlerini eleştirmişti.


Ankara-Batıkent'te İnan Avşar isimli 15 yıllık matematik öğretmeni, eğitim sisteminin kötü olmasını ve ülkede bir öğretmen olarak yaşadığı adaletsizlikleri anlattığı bir video çekip sosyal medyada yayınladıktan sonra yaşamına son verdi.


Eğitim Sen 2 nolu Şube üyesi Fevziye Taş, BirGün'e yaptığı açıklamada Avşar'ın öğrencileri ve çevresi tarafından çok sevilen bir öğretmen olduğunu söyledi. İnal Avşar'ın billinen bir psikolojik rahatsızlığı olmadığının altını çizen Taş, "Onu sistem öldürdü" dedİ.


İnan Avşar, çektiği videoda "Çocuklarınızı okula göndermeyin. Çocuklarınızın beyni yıkanıyor. 15 yıllık eğitimciyim, bu işe severek girdim. Babam da eğitimciydi. Çocuklardan çok şey öğrendim. Ama şunu farkettim ki okul tamamen ticari bir hapishane. Çocukların şu an oralarda beyni yıkanıyor. Saçmasapan bir sisteme adapte etmeye çalışıyorlar çocuklarınızı. Artık çocukların yüzüne bakamıyorum. Yüzlerine bakamıyorum. Saçmasapan bir sisteme hazırlıyorum çocukları" dedi.


15 yıllık matematik öğretmeni olduğu öğrenilen ve sosyal medya sitesi YouTube’da yayınladığı 14 dakikalık videonun ardından aracında intihar ederek yaşamına son veren İnan Avşar’ın Rize Anadolu Lisesi’nde okuduğu ve o dönem babası Tahsin AVŞAR'ın  Rize’de MERKEZ KURTULUŞ İLKOKULUNDA öğretmenlik yaptığı öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi