RİZE BELEDİYESİ 18 ARACI İHALE İLE SATIŞA ÇIKARDI

Rize 25.06.2020 - 12:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1879+ kez okundu.
 

RİZE BELEDİYESİ 18 ARACI İHALE İLE SATIŞA ÇIKARDI

RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN   1- Belediyemizin bünyesinde bulunan ve aşağıda detaylı bilgileri verilen araçlar 07.07.2020 Salı günü saat 15:00 da Belediye Encümeni huzurunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununca açık artırma usulü ile satışları yapılacaktır.  2- Araç ve iş makinelerinin muhammen bedeli ve geçici teminat miktarı, model yılı, markası aşağıda listede belirtildiği şekildedir.  3- İhaleye katılmak isteyenler, 100,00-TL şartname bedelini Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü veznesine yatırarak, makbuz karşılığında ihale şartnamesini Belediyemiz Taşınmaz Servisinden alabilir veya ücretsiz görülebilir.  4- Satılacak olan iş makineleri ve araçlarını görmek isteyenler Belediye karşısı sahil açık otoparkında görülebilir.    

RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

 

1- Belediyemizin bünyesinde bulunan ve aşağıda detaylı bilgileri verilen araçlar 07.07.2020 Salı günü saat 15:00 da Belediye Encümeni huzurunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununca açık artırma usulü ile satışları yapılacaktır. 


2- Araç ve iş makinelerinin muhammen bedeli ve geçici teminat miktarı, model yılı, markası aşağıda listede belirtildiği şekildedir. 


3- İhaleye katılmak isteyenler, 100,00-TL şartname bedelini Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü veznesine yatırarak, makbuz karşılığında ihale şartnamesini Belediyemiz Taşınmaz Servisinden alabilir veya ücretsiz görülebilir. 


4- Satılacak olan iş makineleri ve araçlarını görmek isteyenler Belediye karşısı sahil açık otoparkında görülebilir.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi