RİZE BEM-BİR-SEN’ DE NOBET DEĞİŞİMİ

Sendika 23.12.2019 - 15:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3149+ kez okundu.
 

RİZE BEM-BİR-SEN’ DE NOBET DEĞİŞİMİ

1994 yılında kurulan Kısa adı BEM-BİR-SEN olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası  Yerel yönetim ve kamu çalışanlarının ortak hak ve çıkarlarını korumak ve geliştirmek için evrensel insan temel hak ve özgürlüklerini referans alan ve yapmış olduğu toplu sözleşmelerle üyelerine sosyal ve maddi kazanımlar kazandıran BEM-BİR-SEN, şiddet ve şiddet içerikli eylemleri reddeden, evrensel düşünen, evrensel kurallar çerçevesinde sendikacılık yapan, bireysel taleplerin toplumsal talebe dönüştüğü, sosyal sorumluluğunun bilincinde, kurumsal yapısını tamamlayarak örgütlenmesine devam eden BEM-BİR-SEN, RİZE’de Nöbet değişimi   Uzun yıllar il başkanlığını yapan Rize Belediyesi Hal Müdür Resul USTA’ nın görevden ayrılmasıyla boşalan İl Yönetimine, Genel merkez tarafından 6. Nevşehir’de yapılan Bölge Toplantısında katılımcılara tanıtımı yapılarak BEM-BİR-SEN İl başkanlığına Rize Belediyesi Çalışanı Zekeriya ALBAYRAK., Yine Rize Belediyesi çalışanları olan İl Sekreterliğine (İl Başkan  Yardımcısı) Fatih CİVELEK, İl Başkan Yardımcısı (Eğitim Sekreteri) Serken KARA, Rize İl Özel İdaresi Çalışanları olarak İl Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma Sekreteri) Mustafa BAYRAM ve İl Başkan Yardımcısı (İdari ve Mali Sekreter) olarak Hasan PEHLİVAN’ dan oluşan yeni yönetim kurulu BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent USLU ve Yönetim Kurulu üyeleri Genel Başkan Yardımcısı Recayi KARSLI, Genel Başkan Yardımcısı Medeni SEVİNÇ, Genel Başkan Yardımcısı Av. Dr. Ahmet Selim KADIOĞLU ve Genel Başkan Yardımcısı Nurettin SEVER’ in katılımlarıyla Rize İli Yeni Yönetim olarak görevlendirilDdi.

1994 yılında kurulan Kısa adı BEM-BİR-SEN olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası  Yerel yönetim ve kamu çalışanlarının ortak hak ve çıkarlarını korumak ve geliştirmek için evrensel insan temel hak ve özgürlüklerini referans alan ve yapmış olduğu toplu sözleşmelerle üyelerine sosyal ve maddi kazanımlar kazandıran BEM-BİR-SEN, şiddet ve şiddet içerikli eylemleri reddeden, evrensel düşünen, evrensel kurallar çerçevesinde sendikacılık yapan, bireysel taleplerin toplumsal talebe dönüştüğü, sosyal sorumluluğunun bilincinde, kurumsal yapısını tamamlayarak örgütlenmesine devam eden BEM-BİR-SEN, RİZE’de Nöbet değişimi

 

Uzun yıllar il başkanlığını yapan Rize Belediyesi Hal Müdür Resul USTA’ nın görevden ayrılmasıyla boşalan İl Yönetimine, Genel merkez tarafından 6. Nevşehir’de yapılan Bölge Toplantısında katılımcılara tanıtımı yapılarak BEM-BİR-SEN İl başkanlığına Rize Belediyesi Çalışanı Zekeriya ALBAYRAK., Yine Rize Belediyesi çalışanları olan İl Sekreterliğine (İl Başkan  Yardımcısı) Fatih CİVELEK, İl Başkan Yardımcısı (Eğitim Sekreteri) Serken KARA, Rize İl Özel İdaresi Çalışanları olarak İl Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma Sekreteri) Mustafa BAYRAM ve İl Başkan Yardımcısı (İdari ve Mali Sekreter) olarak Hasan PEHLİVAN’ dan oluşan yeni yönetim kurulu BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent USLU ve Yönetim Kurulu üyeleri Genel Başkan Yardımcısı Recayi KARSLI, Genel Başkan Yardımcısı Medeni SEVİNÇ, Genel Başkan Yardımcısı Av. Dr. Ahmet Selim KADIOĞLU ve Genel Başkan Yardımcısı Nurettin SEVER’ in katılımlarıyla Rize İli Yeni Yönetim olarak görevlendirilDdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi