Rize Caddelerindeki Parkomatların sıkıntısı

Rize 17.09.2019 - 23:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2930+ kez okundu.
 

Rize Caddelerindeki Parkomatların sıkıntısı

Ufak dokunuşlarla Rize'de caddelerde, sokak aralarinda gözle gorünür  rahatlamanın saglandigi trafik akışında  ilimizde son  yıllarda acik ve  kapalı oto parkların yapılmasının önemli katkısı olmuştur. Buna paralel olarak ilimiz insanları olarak yine agresifiz yine sinirliyiz.  Soğukta, yağmurda, sıcak havalarda parkomat görevinde bulunan emekçi görevlilere hakaret etmeden nedense yine geri kalmıyoruz. Ekmek paraları için görev yapan çalışanları küçümser görerek sokakta bağırıp hakaret etmek ne Allah katında ne de beşeri hayatta mümine yakışan davranışlardır. Cumhuriyet caddesindeki parkomat görevlisine sürücünün hakaretlerini ibretle izledikten sonra parkomat görevlisinin  adeta halka ilişkiler nasıl olur dersi verererek,  konuşma üslubu ve  ikna yeteneği sayesinde surucuyle diyaloğu takdir edilecek davranışdı. Bütün devlet dairelerindeki görevlilerden  bu ve buna benzer insan ilişkilerinde aynı tevazuyu vatandaşlar olarak görme arzusundayiz. 

Ufak dokunuşlarla Rize'de caddelerde, sokak aralarinda gözle gorünür  rahatlamanın saglandigi trafik akışında  ilimizde son  yıllarda acik ve  kapalı oto parkların yapılmasının önemli katkısı olmuştur. Buna paralel olarak ilimiz insanları olarak yine agresifiz yine sinirliyiz. 


Soğukta, yağmurda, sıcak havalarda parkomat görevinde bulunan emekçi görevlilere hakaret etmeden nedense yine geri kalmıyoruz. Ekmek paraları için görev yapan çalışanları küçümser görerek sokakta bağırıp hakaret etmek ne Allah katında ne de beşeri hayatta mümine yakışan davranışlardır.


Cumhuriyet caddesindeki parkomat görevlisine sürücünün hakaretlerini ibretle izledikten sonra parkomat görevlisinin  adeta halka ilişkiler nasıl olur dersi verererek,  konuşma üslubu ve  ikna yeteneği sayesinde surucuyle diyaloğu takdir edilecek davranışdı.


Bütün devlet dairelerindeki görevlilerden  bu ve buna benzer insan ilişkilerinde aynı tevazuyu vatandaşlar olarak görme arzusundayiz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi