Rize'de 138 Gün Önce Kaybolan kişinin Cesedi Bulundu

08.04.2019 - 17:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2529+ kez okundu.
 

Rize'de 138 Gün Önce Kaybolan kişinin Cesedi Bulundu

Rize'de 138 Gün Önce Kaybolan Down sendromlu Osman Cerrah'ın Cesedi Bulundu   Rize’de 22 Kasım Perşembe akşamı eve gitmek üzere yola çıkan down sendromlu 59 yaşındaki Osman Cerrah,Aylarca aranmış bir türlü kendisine ulaşılamamıştı.Bugün İyidere Sararköy mevkinde gübre vurmak için çay tarlasına giden vatandaşlar, 4,5 ay önce kaybolan Osman Cerrahın cesediyle karşılaştılar Rize’nin İyidere ilçesinde yaşanan olayda 59 yaşındaki Osman Cerrah 22 Kasım Perşembe günü saat 17.00’da Mustafa Güneş isimli bir tanıdığının aracına binerek evinin yakınlarında araçtan indi. Araçtan indiği yer olarak bilinen İyidere merkez ve Sarayköy civarında kaybolduğu düşünülen down sendromlu Cerrah için kaybolduğu günden sonra 1 hafta boyunca detaylı bir şekilde bölgede arama yapıldı fakat izine rastlanmadı.   Daha sonra  AFAD ve Jandarma tarafından aralıksız sürdürülen arama çalışmalarına eğitimli köpekler de eşlik etmesine rağmen bir türlü izine rastlanmamıştı. Bugün İyidere Sararköy mevkinde gübre vurmak için çay tarlasına giden vatandaşlar, 4,5 ay önce kaybolan down sendromlu 59 yaşındaki  Osman Cerrahın cesediyle karşılaştılar. Yetkililere haber verilmesi üzerine bölgeye ambülans ve güvenlik güçleri sevk edildi, olayla ilgili inceleme sürüyor    Osman KÖSEOĞLU

Rize'de 138 Gün Önce Kaybolan Down sendromlu Osman Cerrah'ın Cesedi Bulundu
 

Rize’de 22 Kasım Perşembe akşamı eve gitmek üzere yola çıkan down sendromlu 59 yaşındaki Osman Cerrah,Aylarca aranmış bir türlü kendisine ulaşılamamıştı.Bugün İyidere Sararköy mevkinde gübre vurmak için çay tarlasına giden vatandaşlar, 4,5 ay önce kaybolan Osman Cerrahın cesediyle karşılaştılar


Rize’nin İyidere ilçesinde yaşanan olayda 59 yaşındaki Osman Cerrah 22 Kasım Perşembe günü saat 17.00’da Mustafa Güneş isimli bir tanıdığının aracına binerek evinin yakınlarında araçtan indi. Araçtan indiği yer olarak bilinen İyidere merkez ve Sarayköy civarında kaybolduğu düşünülen down sendromlu Cerrah için kaybolduğu günden sonra 1 hafta boyunca detaylı bir şekilde bölgede arama yapıldı fakat izine rastlanmadı.
 


Daha sonra  AFAD ve Jandarma tarafından aralıksız sürdürülen arama çalışmalarına eğitimli köpekler de eşlik etmesine rağmen bir türlü izine rastlanmamıştı.



Bugün İyidere Sararköy mevkinde gübre vurmak için çay tarlasına giden vatandaşlar, 4,5 ay önce kaybolan down sendromlu 59 yaşındaki  Osman Cerrahın cesediyle karşılaştılar.



Yetkililere haber verilmesi üzerine bölgeye ambülans ve güvenlik güçleri sevk edildi, olayla ilgili inceleme sürüyor 


 

Osman KÖSEOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi