Rize'de 3.vekil de gitti, 4. Vekil geliyor.

Rize 06.06.2019 - 21:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3105+ kez okundu.
 

Rize'de 3.vekil de gitti, 4. Vekil geliyor.

Kaymakam Halil İbrahim Kazar’ın 2017 de Kararname ile Bingöl-Yayladere Kaymakamlığına atanmasıyla    boşalan Rize/İkizdere Kaymakamlığına  4.kez Kaymakam Vekili gönderilecek.  1.Vekil Kaymakam16.10. 2017 de Muhammed Emre Canpolat’ın vekâleten atandığı görev çok kısa sürmüştü. Canpolat’ın kursa gitmesiyle Kaymakamlığa 2.Vekil olarak 9.11.2017 de Âdem Topaca atanmıştı. Âdem Topaca’nın da 10.7.2018 de Kaymakamlık kursu ve dil kursuna gitmesiyle 3.vekâlet dönemi başlamış ve Kaymakamlığa vekâleten Abdülhamid Uyar 14.7.2018 de atanmıştı. Ayrılışı ile bir veda mesajı yayınlayan 3.Vekil Kaymakam Abdülhamid Uyar yaklaşık 1 yıldır İkizdere Kaymakamlığını yürüttü.  3.Vekil Kaymakam Abdülhamid Uyar’ın veda mesajı şöyle’ Saygıdeğer İkizdereli Hemşerilerim, Yaklaşık olarak 1 yıl olan görev süremin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Bu süre zarfında dokunduğumuz birçok aile, sonlandırmaya çalıştığımız birçok iş oldu. Fakat en önemlisi bir gönüle girebilme gayreti ile çalışmaktı. Bu vesile ile hepinize Allah'a emanet olun diyorum. Sizin ve güzel İlçemizin yolu ve bahtı açık olsun. Saygı ve sevgilerimle.’  2 yılda 4. Kaymakam Vekili olarak atanan Kırşehir Valiliği emrinden Tarık Buğra Seyhan’ın yakında görevine başlaması bekleniyor. 

Kaymakam Halil İbrahim Kazar’ın 2017 de Kararname ile Bingöl-Yayladere Kaymakamlığına atanmasıyla    boşalan Rize/İkizdere Kaymakamlığına  4.kez Kaymakam Vekili gönderilecek. 


1.Vekil Kaymakam16.10. 2017 de Muhammed Emre Canpolat’ın vekâleten atandığı görev çok kısa sürmüştü. Canpolat’ın kursa gitmesiyle Kaymakamlığa 2.Vekil olarak 9.11.2017 de Âdem Topaca atanmıştı. Âdem Topaca’nın da 10.7.2018 de Kaymakamlık kursu ve dil kursuna gitmesiyle 3.vekâlet dönemi başlamış ve Kaymakamlığa vekâleten Abdülhamid Uyar 14.7.2018 de atanmıştı. Ayrılışı ile bir veda mesajı yayınlayan 3.Vekil Kaymakam Abdülhamid Uyar yaklaşık 1 yıldır İkizdere Kaymakamlığını yürüttü. 


3.Vekil Kaymakam Abdülhamid Uyar’ın veda mesajı şöyle’ Saygıdeğer İkizdereli Hemşerilerim, Yaklaşık olarak 1 yıl olan görev süremin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Bu süre zarfında dokunduğumuz birçok aile, sonlandırmaya çalıştığımız birçok iş oldu. Fakat en önemlisi bir gönüle girebilme gayreti ile çalışmaktı. Bu vesile ile hepinize Allah'a emanet olun diyorum. Sizin ve güzel İlçemizin yolu ve bahtı açık olsun. Saygı ve sevgilerimle.’ 


2 yılda 4. Kaymakam Vekili olarak atanan Kırşehir Valiliği emrinden Tarık Buğra Seyhan’ın yakında görevine başlaması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi