RİZE'DE ARTIK AF YOK. CEZASI TAM 351 TL.

Rize 31.12.2019 - 18:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2397+ kez okundu.
 

RİZE'DE ARTIK AF YOK. CEZASI TAM 351 TL.

Yeni yılda Rize/ İkizdere’de caddeye sokağa sigara izmariti atıp yerleri kirletene para cezası geliyor.      İkizdere’de sigara izmariti ve caddeleri kirletme konusunda yeni yılda cezai işlemlere başlayacaklarını söyleyen MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’temiz bir ilçe olacağız. Sokakları kirletenlere para cezası uygulayacağız ’dedi. İlçenin turizm konusunda örnek bir ilçe olması için çalışmaya başladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’biz temizlikte çok iddialıyız. Dinimiz temiz olmayı emrediyor. Caddelerimizi temiz tutmak zorundayız. Çöp kutularını yenileyerek sık sık birçok yere çöp kutusu koyduk. Sokağa çöp izmarit atılmasını istemiyoruz. Kanunların verdiği bütün yetkileri kullanacağız. Temizlik konusunda taviz olamaz.5326 sayılı Kabahatler Kanunu göre ceza uygulanacağının kararını aldık.  Cumhuriyet caddemiz üzerinde önceden çöp kovalarımız azdı, belki yeterli değildi.  Bizim dönemimizde İkizdere’yi turizm üzerinde kurgulayacağımızın sözünü vermiştik bunun için ilk önce ilçe umumi tuvaletlerimizi yeniden modern bir şekilde imar ettik. Cadde bina cephelerini yerel mimariye uygun hale getirdik, ilçemizin girişinde Kura-i Seba mini bir park yapım aşamasındayız.  Turizm temizlik ile olur bu alt yapıyı ilçemize yerleştirmek zorundayız. Ceza 2020 de uygulanacak Yeni yıldan itibaren sokağa  sigara izmariti atan kim olursa olsun 5326 sayılı kabahatler kanunu göre  ceza uygulayacağız ve cezası 351 Türk  lirası. Herhangi bir itirazlarda caddelerimizdeki Mobese kameralarından da destek alacağız ’dedi    

Yeni yılda Rize/ İkizdere’de caddeye sokağa sigara izmariti atıp yerleri kirletene para cezası geliyor.

    
İkizdere’de sigara izmariti ve caddeleri kirletme konusunda yeni yılda cezai işlemlere başlayacaklarını söyleyen MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’temiz bir ilçe olacağız. Sokakları kirletenlere para cezası uygulayacağız ’dedi. İlçenin turizm konusunda örnek bir ilçe olması için çalışmaya başladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’biz temizlikte çok iddialıyız. Dinimiz temiz olmayı emrediyor. Caddelerimizi temiz tutmak zorundayız. Çöp kutularını yenileyerek sık sık birçok yere çöp kutusu koyduk. Sokağa çöp izmarit atılmasını istemiyoruz. Kanunların verdiği bütün yetkileri kullanacağız. Temizlik konusunda taviz olamaz.5326 sayılı Kabahatler Kanunu göre ceza uygulanacağının kararını aldık.  Cumhuriyet caddemiz üzerinde önceden çöp kovalarımız azdı, belki yeterli değildi.  Bizim dönemimizde İkizdere’yi turizm üzerinde kurgulayacağımızın sözünü vermiştik bunun için ilk önce ilçe umumi tuvaletlerimizi yeniden modern bir şekilde imar ettik. Cadde bina cephelerini yerel mimariye uygun hale getirdik, ilçemizin girişinde Kura-i Seba mini bir park yapım aşamasındayız.  Turizm temizlik ile olur bu alt yapıyı ilçemize yerleştirmek zorundayız.


Ceza 2020 de uygulanacak


Yeni yıldan itibaren sokağa  sigara izmariti atan kim olursa olsun 5326 sayılı kabahatler kanunu göre  ceza uygulayacağız ve cezası 351 Türk  lirası. Herhangi bir itirazlarda caddelerimizdeki Mobese kameralarından da destek alacağız ’dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi