Rize'de Ayıların saldırısına bakın nasıl cevap verdi. !

Rize 28.04.2019 - 19:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1704+ kez okundu.
 

Rize'de Ayıların saldırısına bakın nasıl cevap verdi. !

Kis uykusundan uyanan ayı acıkınca.   Rize'nin İkizdere ilçesne bağlı Dünyaca ünlü Anzer Balı ile tanınan Aner yaylasında kış uykusundan uyanan  ayılar dün gece  peteklere saldırdı   Onlarca tepeği taumar eden ayılar hakklarını  alıp yeni sezonu  beklemeye başladı.    Peteklik  sahibi Muzaffer Turgut ayıların saldırısından sonra sabah arıların perişan halin görünce olayı  soğukkanlılıkla karşılayıp "ayılarla ortaklığımız yaylada çok"  onlarda haklarını aldı dedi ve kameralara  tebessüm etti.
Kis uykusundan uyanan ayı acıkınca.
 
Rize'nin İkizdere ilçesne bağlı Dünyaca ünlü Anzer Balı ile tanınan Aner yaylasında kış uykusundan uyanan  ayılar dün gece  peteklere saldırdı
 
Onlarca tepeği taumar eden ayılar hakklarını  alıp yeni sezonu  beklemeye başladı. 
 
Peteklik  sahibi Muzaffer Turgut ayıların saldırısından sonra sabah arıların perişan halin görünce olayı  soğukkanlılıkla karşılayıp "ayılarla ortaklığımız yaylada çok"  onlarda haklarını aldı dedi ve kameralara  tebessüm etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi