Rize'de Başarılı öğrenciler gezi ödülü

Eğitim 13.06.2019 - 18:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2286+ kez okundu.
 

Rize'de Başarılı öğrenciler gezi ödülü

"Başarı Ligi projesi" kapsamında İkizdere’deki okullarından en başarılı olan öğrenciler İstanbul-Çanakkale ve Bursa gezisine gönderildi.      2018-2019 Eğitim Öğretim yılı sonunda İkizdere’de başarılı öğrenciler Çanakkale, Bursa İstanbul gezisiyle ödüllendirildi. . İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem GÜNDÜZ konu hakkında yaptığı açıklamada ‘İlçemiz okullarında öğrencilerin akademik, sosyal kültürel, proje ve yarışma, sportif alanlarda yaptığı her çalışmanın puanlandığı proje sonunda 45 kişilik kafile öğretmenleri refakatinde geziye gönderildi.   Proje sayesinde okullarımıza canlılık geldi. Öğrencilerin yetenekleri kendilerince ve öğretmenlerince keşfedildi. Bu sayede yönlendirmeler yapıldı. Bizlerde marifet iltifata tabidir diyerek başarılı olan çocuklarımızı 2023 Eğitim Vizyonu ruhuna uygun olarak ecdat yadigârı İstanbul,  Çanakkale ve Bursa gezisiyle ödüllendirdik. Bu konuda bize destek olan İlçe Kaymakamımıza, hayırseverlerimize, projede emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, benzer çalışma ve etkinlikler her eğitim öğretim yılında imkânlar ölçüsünde, işadamlarımızın destekleriyle yapılacaktır" Dedi.   

"Başarı Ligi projesi" kapsamında İkizdere’deki okullarından en başarılı olan öğrenciler İstanbul-Çanakkale ve Bursa gezisine gönderildi.   

 

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı sonunda İkizdere’de başarılı öğrenciler Çanakkale, Bursa İstanbul gezisiyle ödüllendirildi. . İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem GÜNDÜZ konu hakkında yaptığı açıklamada ‘İlçemiz okullarında öğrencilerin akademik, sosyal kültürel, proje ve yarışma, sportif alanlarda yaptığı her çalışmanın puanlandığı proje sonunda 45 kişilik kafile öğretmenleri refakatinde geziye gönderildi.

 

Proje sayesinde okullarımıza canlılık geldi. Öğrencilerin yetenekleri kendilerince ve öğretmenlerince keşfedildi. Bu sayede yönlendirmeler yapıldı. Bizlerde marifet iltifata tabidir diyerek başarılı olan çocuklarımızı 2023 Eğitim Vizyonu ruhuna uygun olarak ecdat yadigârı İstanbul,  Çanakkale ve Bursa gezisiyle ödüllendirdik. Bu konuda bize destek olan İlçe Kaymakamımıza, hayırseverlerimize, projede emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, benzer çalışma ve etkinlikler her eğitim öğretim yılında imkânlar ölçüsünde, işadamlarımızın destekleriyle yapılacaktır" Dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi