RİZE'DE BAŞKANDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Rize 26.02.2020 - 09:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1651+ kez okundu.
 

RİZE'DE BAŞKANDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Akbulut Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’e gördükleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayısıyla teşekkür etti. Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası  Başkanı Turan Akbulut çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi ’Rize sürücü esnafı olarak önemli bir halk hizmeti yapıyoruz. Hitap ettiğimiz kitlede herkes var. Dolmuşta hizmet yapıyoruz takside, kamyonda halkımız üye arkadaşlarımızın yoğun bir çalışması var. Bugünkü ekonomik girdilerin çok fazla olduğunu biliyoruz. Akaryakıt, lastik ve yedek parça pahalılığını bütün sürücü esnaf arkadaşlarımız yakından yaşıyor.7 hat üzerinde turkuaz renkli taksi dolmuşlarımız taşımacılık yapıyor. Belediye Başkanımız Rahmi Metin ile hizmetlerimiz noktasında uyum içindeyiz. Bize sıkıntılarımızda her zaman destek olmuştur. Şehir içi ulaşımımda Belediye Başkanımızla ortak çalışma ediyoruz. Duraklarımızı halk olarak sürücü esnafımız olarak temiz tutmalıyız. Toplu ulaşım araçlarımız şehrin aynasıdır. Halkımızın sürücülerimize yardımcı olmasını isteriz’ dedi.

Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Akbulut Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’e gördükleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayısıyla teşekkür etti.


Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası  Başkanı Turan Akbulut çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi ’Rize sürücü esnafı olarak önemli bir halk hizmeti yapıyoruz. Hitap ettiğimiz kitlede herkes var. Dolmuşta hizmet yapıyoruz takside, kamyonda halkımız üye arkadaşlarımızın yoğun bir çalışması var. Bugünkü ekonomik girdilerin çok fazla olduğunu biliyoruz. Akaryakıt, lastik ve yedek parça pahalılığını bütün sürücü esnaf arkadaşlarımız yakından yaşıyor.7 hat üzerinde turkuaz renkli taksi dolmuşlarımız taşımacılık yapıyor.


Belediye Başkanımız Rahmi Metin ile hizmetlerimiz noktasında uyum içindeyiz. Bize sıkıntılarımızda her zaman destek olmuştur. Şehir içi ulaşımımda Belediye Başkanımızla ortak çalışma ediyoruz. Duraklarımızı halk olarak sürücü esnafımız olarak temiz tutmalıyız. Toplu ulaşım araçlarımız şehrin aynasıdır. Halkımızın sürücülerimize yardımcı olmasını isteriz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi