RİZE'DE BAZ İSTASYONUNA MAHALLE HALKINDAN BÜYÜK TEPKİ

Rize 19.08.2020 - 16:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1953+ kez okundu.
 

RİZE'DE BAZ İSTASYONUNA MAHALLE HALKINDAN BÜYÜK TEPKİ

Rize Merkz Eminettin Mahallesi Cami minaresinde yerleştirilen baz istasyonuna mahalle halkı başta mahalle muhtarı Muhammet İPEK olmak üzere; "İstemiyoruz, sağlığımızı tehdit eden bu istasyona şiddetle karşıyız" diyerek tepkilerini gösterdiler   Bir süre önce eminettin mahallesi cami minaresinde mahallelinin tepkisine rağmen "uzun sürmeyecek kaldırmaya söz veriyoruz." diyerek yerleştirilen baz istasyonu aradan geçen uzun zaman süresince ısrarlara rağmen bugüne kadar kaldırılmadı. Baz istazyonu bugüne kadar kaldırılmadığı gibi, yeniden takviye edilmek istenmesi, muhtarlarıyla birlikte mahalle halkının tepkisine  yol açtı. Mahalle halkı çalışma ekibine karşı çıkarak; "kesinlikle istemiyoruz sağlığımızı tehdit eden bu istasyon için bize verdiğiniz sözü unuttunuz  mu? kısa zaman sonra kaldıracağız demiştiniz aradan geçen bunca zamana rağmen niye kaldırmıyorsunuz? Sağlığımız umrunuzda değil mi? Kaldırmadığınız gibi üstelik yeniden takviye etmeye çalışmanız; bizi oyaladığınızı, bizim sağlığımızı umursamadığınızı göstermektedir." dediler. Firma yetkilileri elimizde izin belgesi var diyerek polis çağırdılar. Polis nezaretinde ilave takviyelerini yaptılar. Ancak mahalle Muhtarı İPEK; mahalle halkı ile birlikte tekrar tepkilerini göstererek; "Sağlığımız tehdit altında, buradan yetkilileri uyarıyoruz. Halkımız bunu istemiyor yasa dışı yoldan da engellemek mümkün görünmüyor, artık başka çaremiz kalmadı. Sağlığımızı tehdit eden bu istasyonun kaldırılması için yasal yola başvurmak zorundayız. Mutlaka yasal yola başvurarak bu istasyonun kalkması için elimizden geleni yapacağız." dediler.
Rize Merkz Eminettin Mahallesi Cami minaresinde yerleştirilen baz istasyonuna mahalle halkı başta mahalle muhtarı Muhammet İPEK olmak üzere; "İstemiyoruz, sağlığımızı tehdit eden bu istasyona şiddetle karşıyız" diyerek tepkilerini gösterdiler

 
Bir süre önce eminettin mahallesi cami minaresinde mahallelinin tepkisine rağmen "uzun sürmeyecek kaldırmaya söz veriyoruz." diyerek yerleştirilen baz istasyonu aradan geçen uzun zaman süresince ısrarlara rağmen bugüne kadar kaldırılmadı.


Baz istazyonu bugüne kadar kaldırılmadığı gibi, yeniden takviye edilmek istenmesi, muhtarlarıyla birlikte mahalle halkının tepkisine  yol açtı. Mahalle halkı çalışma ekibine karşı çıkarak; "kesinlikle istemiyoruz sağlığımızı tehdit eden bu istasyon için bize verdiğiniz sözü unuttunuz  mu? kısa zaman sonra kaldıracağız demiştiniz aradan geçen bunca zamana rağmen niye kaldırmıyorsunuz? Sağlığımız umrunuzda değil mi? Kaldırmadığınız gibi üstelik yeniden takviye etmeye çalışmanız; bizi oyaladığınızı, bizim sağlığımızı umursamadığınızı göstermektedir." dediler.


Firma yetkilileri elimizde izin belgesi var diyerek polis çağırdılar. Polis nezaretinde ilave takviyelerini yaptılar.

Ancak mahalle Muhtarı İPEK; mahalle halkı ile birlikte tekrar tepkilerini göstererek; "Sağlığımız tehdit altında, buradan yetkilileri uyarıyoruz. Halkımız bunu istemiyor yasa dışı yoldan da engellemek mümkün görünmüyor, artık başka çaremiz kalmadı. Sağlığımızı tehdit eden bu istasyonun kaldırılması için yasal yola başvurmak zorundayız. Mutlaka yasal yola başvurarak bu istasyonun kalkması için elimizden geleni yapacağız." dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi