Rize'de bir hafta arayla ikinci ACİL Kamulaştırma

Rize 11.05.2019 - 00:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1668+ kez okundu.
 

Rize'de bir hafta arayla ikinci ACİL Kamulaştırma

RİZE'DE ACELE KAMULAŞTIRMA   Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Rize için  acele kamulaştırılma kararı verildi.   Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan  kararda ;   “Çayeli-Kaptanpaşa İl Yolu Projesi kapsamında etli kroki ile listede güzergahı, bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu'nun 27. maddesi gereğince karar verilmiştir. " denildi.   Bilindiği gibi geçtiğimiz haftada Rize Merkez Kentsel dönüşüm için acil kamulaştırma kararı yayınlanmıştı

RİZE'DE ACELE KAMULAŞTIRMA

 

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Rize için  acele kamulaştırılma kararı verildi.

 

Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan  kararda ;

 

“Çayeli-Kaptanpaşa İl Yolu Projesi kapsamında etli kroki ile listede güzergahı, bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu'nun 27. maddesi gereğince karar verilmiştir. " denildi.

 

Bilindiği gibi geçtiğimiz haftada Rize Merkez Kentsel dönüşüm için acil kamulaştırma kararı yayınlanmıştı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi