RİZE'DE ÇAY YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ 1 ÖLÜ. ÇAY İRAN'DAN GELİYORDU

07.06.2020 - 14:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1989+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÇAY YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ 1 ÖLÜ. ÇAY İRAN'DAN GELİYORDU

İran’dan Kuru Çay getiren TIR Rize'nin İkizdere-Sivrikaya köyünde freni patlaması sonucu duramayarak kar tüneline çarparak devrildi.     ğdır sınır kapısından yurda giren İran Kuru Çayı taşıyan 76 DE 366 Plakalı TIR Ovit Tünelinden çıkış yaptıktan sonra frenlerinin ısınarak tutmaması sonucu Sivrikaya köyündeki kar tüneline çarpınca devrilerek durabildi. Araçta bulunan Iğdırlı baba İbrahim Karaca 1971 doğumlu olay yerinde vefat etti. Araçta bulunan oğlu Sergen Karaca 996 doğumlu sağ kurtuldu.        Kaza ile ilgili Jandarmanın tahkikatı devam ediyor. TIR’da bulunan Kuru Çayın gümrüğe kayıtlı çay olduğu ve Rize’de Gümrük Müdürlüğüne kayıt altına alınması için Rize’ye geliyordu.

İran’dan Kuru Çay getiren TIR Rize'nin İkizdere-Sivrikaya köyünde freni patlaması sonucu duramayarak kar tüneline çarparak devrildi.

   
ğdır sınır kapısından yurda giren İran Kuru Çayı taşıyan 76 DE 366 Plakalı TIR Ovit Tünelinden çıkış yaptıktan sonra frenlerinin ısınarak tutmaması sonucu Sivrikaya köyündeki kar tüneline çarpınca devrilerek durabildi. Araçta bulunan Iğdırlı baba İbrahim Karaca 1971 doğumlu olay yerinde vefat etti. Araçta bulunan oğlu Sergen Karaca 996 doğumlu sağ kurtuldu.

      
Kaza ile ilgili Jandarmanın tahkikatı devam ediyor. TIR’da bulunan Kuru Çayın gümrüğe kayıtlı çay olduğu ve Rize’de Gümrük Müdürlüğüne kayıt altına alınması için Rize’ye geliyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi