RİZE'DE CİNAYET HÜKÜMLÜSÜ 2 MEMURU JİLETLE YARALADI.

Rize 08.06.2020 - 21:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2876+ kez okundu.
 

RİZE'DE CİNAYET HÜKÜMLÜSÜ 2 MEMURU JİLETLE YARALADI.

RİZE'de, Kalkandere L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda mahkum Dursun Zehir, (27) koğuşu değiştirildiği için 2 infaz koruma memurunu jiletle yaraladı.   Mahkumun 6 yıl önce annesi ile bir koruma polisini öldürdüğü ortaya çıktı. Olay, bugün öğle saatlerinde meydana geldi.    Rize Kalkandere L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda cinayetten tutuklu bulunan Dursun Zehir, koğuşu değiştirildiği için infaz koruma memuru D. A. ile İ.A.’yı jiletle yaraladı. Göğsünden ve bacağından yaralanan 2 infaz ve koruma memuru, Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İnfaz koruma memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu arada 2 memuru yarayan Dursun Zehir’in, 6 yıl önce annesi Hanıme Aslan (43) ile koruma polisi Emrah Taşdemir’i İstanbul Adliyesi’nin kapısında öldürdüğü, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. 

RİZE'de, Kalkandere L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda mahkum Dursun Zehir, (27) koğuşu değiştirildiği için 2 infaz koruma memurunu jiletle yaraladı.

 

Mahkumun 6 yıl önce annesi ile bir koruma polisini öldürdüğü ortaya çıktı. Olay, bugün öğle saatlerinde meydana geldi. 

 

Rize Kalkandere L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda cinayetten tutuklu bulunan Dursun Zehir, koğuşu değiştirildiği için infaz koruma memuru D. A. ile İ.A.’yı jiletle yaraladı. Göğsünden ve bacağından yaralanan 2 infaz ve koruma memuru, Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İnfaz koruma memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu arada 2 memuru yarayan Dursun Zehir’in, 6 yıl önce annesi Hanıme Aslan (43) ile koruma polisi Emrah Taşdemir’i İstanbul Adliyesi’nin kapısında öldürdüğü, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi