RİZE'DE ÇORUH EDAŞ KAR KIŞ ELEKTRİK ARIZASINA KOŞUYOR

Rize 25.05.2020 - 20:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1675+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÇORUH EDAŞ KAR KIŞ ELEKTRİK ARIZASINA KOŞUYOR

Rize'nin İkizdere İlçesinde baharın gelmesi, şehirden köye göçün başlaması ile şenlenen köylerde kar dolayısıyla meydana gelen elektrik arızalarını gidermek için Çoruh EDAŞ ekipleri aralıksız çalışıyor.      İlçeye uzak ve rakımı yüksek köylerden Anzer-Ballıköy ve Çiçekli köylerinde kış mevsiminden kalan elektrik arızalarına olumsuz hava şartları altında müdahale ederek evlerin karanlıkta kalmasını önleyen Çoruh EDAŞ ekiplerinin bu çalışmasına Çiçekli Köyünden Muzaffer Turgut teşekkür etti. Çiçekli köyünden esnaf Muzaffer Turgut’kış ayında köyde kimse olmadığı için elektrik şebekesinde yer yer arızalar olmuştu. İkizdere Çoruh Edaş ekipleri sağ olsun gelip arızaları zamanında giderdi. Bizleri karanlıkta bırakmadılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz’dedi.

Rize'nin İkizdere İlçesinde baharın gelmesi, şehirden köye göçün başlaması ile şenlenen köylerde kar dolayısıyla meydana gelen elektrik arızalarını gidermek için Çoruh EDAŞ ekipleri aralıksız çalışıyor.

    
İlçeye uzak ve rakımı yüksek köylerden Anzer-Ballıköy ve Çiçekli köylerinde kış mevsiminden kalan elektrik arızalarına olumsuz hava şartları altında müdahale ederek evlerin karanlıkta kalmasını önleyen Çoruh EDAŞ ekiplerinin bu çalışmasına Çiçekli Köyünden Muzaffer Turgut teşekkür etti. Çiçekli köyünden esnaf Muzaffer Turgut’kış ayında köyde kimse olmadığı için elektrik şebekesinde yer yer arızalar olmuştu. İkizdere Çoruh Edaş ekipleri sağ olsun gelip arızaları zamanında giderdi. Bizleri karanlıkta bırakmadılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi