Rize'de Dalış Eğitimleri yoğun ilgi görüyor.

Eğitim 06.05.2019 - 17:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4044+ kez okundu.
 

Rize'de Dalış Eğitimleri yoğun ilgi görüyor.

Kaymakam öğrencilerle birlikte eğitime katıldı ÇAYELİ’NDE DALIŞ EĞİTİMLERİ BAŞLATILDI Çayeli Denizcilik Lisesi Spor Kulübü Derneği bünyesinde, Rize Valiliği ve Çayeli Kaymakamlığı tarafından desteklenen   Açık Su Dalgıcı (Advance Open Water) eğitim faaliyetleri başladı. Çayeli Denizcilik Lisesinde teorik eğitimlerle başlayan eğitim faaliyetleri, Çayeli Limanköy Mevkiinde yer alan Denizcilik Lisesine ait Denizde Emniyet Eğitimleri Uygulama Merkezinde uygulamalı olarak devam edecek. Dalış eğitmeni Nedim İrfanoğlu tarafından 6 Mayısta başlatılan  eğitim faaliyetlerine Denizcilik Lisesi öğrencilerinin  yanı sıra istekli vatandaşlarda katıldı. Eğitimlere katılan ve açılışta bir konuşma yapan Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk; ilçemizde başlatılan bu tür faaliyetlerin hem gençlerimize istihdam olanağı sağlayacağını hem de gençlerimizin serbest zamanlarını faydalı etkinliklerle geçirmelerine vesile olacağını söyledi. Çayeli Denizcilik Lisesi Kulübü Derneği son zamanlarda yürüttüğü projelerle dikkat çekmektedir. Çayeli Raftingin Merkezi Oluyor, Az Destek Çok Şampiyon ve Gençlik Kitap Kafe gibi projeleri başarıyla yürüten dernek , sertifikalı Açık Su Dalgıcı Eğitimleri vererek bu alanda büyük bir eksikliği gidermiş oldu.

Kaymakam öğrencilerle birlikte eğitime katıldı


ÇAYELİ’NDE DALIŞ EĞİTİMLERİ BAŞLATILDI


Çayeli Denizcilik Lisesi Spor Kulübü Derneği bünyesinde, Rize Valiliği ve Çayeli Kaymakamlığı tarafından desteklenen   Açık Su Dalgıcı (Advance Open Water) eğitim faaliyetleri başladı.


Çayeli Denizcilik Lisesinde teorik eğitimlerle başlayan eğitim faaliyetleri, Çayeli Limanköy Mevkiinde yer alan Denizcilik Lisesine ait Denizde Emniyet Eğitimleri Uygulama Merkezinde uygulamalı olarak devam edecek.


Dalış eğitmeni Nedim İrfanoğlu tarafından 6 Mayısta başlatılan  eğitim faaliyetlerine Denizcilik Lisesi öğrencilerinin  yanı sıra istekli vatandaşlarda katıldı. Eğitimlere katılan ve açılışta bir konuşma yapan Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk; ilçemizde başlatılan bu tür faaliyetlerin hem gençlerimize istihdam olanağı sağlayacağını hem de gençlerimizin serbest zamanlarını faydalı etkinliklerle geçirmelerine vesile olacağını söyledi.


Çayeli Denizcilik Lisesi Kulübü Derneği son zamanlarda yürüttüğü projelerle dikkat çekmektedir. Çayeli Raftingin Merkezi Oluyor, Az Destek Çok Şampiyon ve Gençlik Kitap Kafe gibi projeleri başarıyla yürüten dernek , sertifikalı Açık Su Dalgıcı Eğitimleri vererek bu alanda büyük bir eksikliği gidermiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi