RİZE'DE DENİZ ÜSTÜNE KARAR KILANLARA TEŞEKKÜR ETTİLER

Rize 07.05.2020 - 12:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2057+ kez okundu.
 

RİZE'DE DENİZ ÜSTÜNE KARAR KILANLARA TEŞEKKÜR ETTİLER

SALVADER’DEN YETKİLİLERE TEŞEKKÜR Uzun zamandan beri Rize kamuoyunda konuşulup tartışılan nerede yapılacağı da ayrı bir tartışma konusu olan Rize Şehir Hastanesinin yeri ve yapımıyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Sayın Hayati Yazıcı’nın katıldığı TV kanalındaki programda yaptığı açıklamayı memnuniyetle karşılıyor; emeği geçen ve katkı sunan herkese içtenlikle teşekkür ediyoruz. Şehir Hastanesinin özelde ilimiz ve bölgemiz; genelde ülkemiz ve sağlık camiamız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Böylesi geniş bölgeye ve nüfus yoğunluğuna yıllarca hizmet verecek devasa modern sağlık kompleksinin Rize’mize, bölgemize ve ülkemize kazanımının nihai kararını veren Sayın Cumhurbaşkanımızın zat-i alilerine saygıyla teşekkürlerimizi arz ediyoruz.   Rize ve  çevre il, ilçe nüfus yoğunluğu olan bölgelerde yaşamını sürdüren halkımızın rahatça alacağı sağlık hizmetinin yanında, komşu Türk Cumhuriyetlerinin de hizmet alacak olmaları ulaşım, alt yapı, maliyet, tıp fakültesine yakınlığı, kara, hava, deniz ulaşım kolaylığı için çevre yoluna kısa yoldan entegre olması gibi bir çok faktörler göz önüne alınarak isabetli karar verilmiştir. Ayrıca böylesi sağlık kompleksinin çevresel açılımları için ihtiyaç duyulacak arazi sıkıntısı deniz dolgusu ile çözülebilecektir. Netice itibariyle asıl olan ilimize önemli eserin kazandırılması için çalışan, emek veren çizimcisinden şefine, memurundan amirine, siyasilerimizden bürokratlarımıza kadar herkese teşekkür ediyor; memnuniyetimizi ifade ediyoruz. SALVADER YÖNETİM KURULU

SALVADER’DEN YETKİLİLERE TEŞEKKÜR


Uzun zamandan beri Rize kamuoyunda konuşulup tartışılan nerede yapılacağı da ayrı bir tartışma konusu olan Rize Şehir Hastanesinin yeri ve yapımıyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Sayın Hayati Yazıcı’nın katıldığı TV kanalındaki programda yaptığı açıklamayı memnuniyetle karşılıyor; emeği geçen ve katkı sunan herkese içtenlikle teşekkür ediyoruz. Şehir Hastanesinin özelde ilimiz ve bölgemiz; genelde ülkemiz ve sağlık camiamız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.


Böylesi geniş bölgeye ve nüfus yoğunluğuna yıllarca hizmet verecek devasa modern sağlık kompleksinin Rize’mize, bölgemize ve ülkemize kazanımının nihai kararını veren Sayın Cumhurbaşkanımızın zat-i alilerine saygıyla teşekkürlerimizi arz ediyoruz.  


Rize ve  çevre il, ilçe nüfus yoğunluğu olan bölgelerde yaşamını sürdüren halkımızın rahatça alacağı sağlık hizmetinin yanında, komşu Türk Cumhuriyetlerinin de hizmet alacak olmaları ulaşım, alt yapı, maliyet, tıp fakültesine yakınlığı, kara, hava, deniz ulaşım kolaylığı için çevre yoluna kısa yoldan entegre olması gibi bir çok faktörler göz önüne alınarak isabetli karar verilmiştir. Ayrıca böylesi sağlık kompleksinin çevresel açılımları için ihtiyaç duyulacak arazi sıkıntısı deniz dolgusu ile çözülebilecektir.


Netice itibariyle asıl olan ilimize önemli eserin kazandırılması için çalışan, emek veren çizimcisinden şefine, memurundan amirine, siyasilerimizden bürokratlarımıza kadar herkese teşekkür ediyor; memnuniyetimizi ifade ediyoruz.


SALVADER YÖNETİM KURULU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi