RİZE'DE DERE YATAĞINA VİYADÜK AYAĞI

Rize 21.07.2020 - 23:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2029+ kez okundu.
 

RİZE'DE DERE YATAĞINA VİYADÜK AYAĞI

Son yıllarda Doğu Karadeniz Bölgesinde çok etkili olan yağmur ve sonrası oluşana seller dolayısıyla köprü ayaklarının zarar gördüğünü buna rağmen yeni yapılan viyadük ayaklarının dere yatağına konulması dikkat çekti.       Rize-Erzurum duble karayolu kapsamında devam eden Hurmalık köyü tünel çalışmasında, tünele viyadüklü geçiş yapılması ve viyadük ayaklarının dere yatağına monte edilmesi dikkat çekerken tepkilere de sebep oldu. Viyadük ayaklarının bu şekilde çok tehlikeli olacağını sosyal medya hesabında yazan konusunun uzmanı bir bilim adamı’Viyadükün ayaklarını yan yana ve arka arkaya olacak şekilde azgın derenin tam ortasına yerleştirdik ki bir taşkında birkaç ağaç ile hasarı en büyük yapalım diye galiba. Bize ne oldu böyle? Bu kadar mı vurdumduymaz olduk. Dere yatağında böyle bir proje olmamalıydı’dedi.

Son yıllarda Doğu Karadeniz Bölgesinde çok etkili olan yağmur ve sonrası oluşana seller dolayısıyla köprü ayaklarının zarar gördüğünü buna rağmen yeni yapılan viyadük ayaklarının dere yatağına konulması dikkat çekti.

     
Rize-Erzurum duble karayolu kapsamında devam eden Hurmalık köyü tünel çalışmasında, tünele viyadüklü geçiş yapılması ve viyadük ayaklarının dere yatağına monte edilmesi dikkat çekerken tepkilere de sebep oldu. Viyadük ayaklarının bu şekilde çok tehlikeli olacağını sosyal medya hesabında yazan konusunun uzmanı bir bilim adamı’Viyadükün ayaklarını yan yana ve arka arkaya olacak şekilde azgın derenin tam ortasına yerleştirdik ki bir taşkında birkaç ağaç ile hasarı en büyük yapalım diye galiba. Bize ne oldu böyle? Bu kadar mı vurdumduymaz olduk. Dere yatağında böyle bir proje olmamalıydı’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi