RİZE'DE DERE YATAKLARI YENİDEN DÜZENLENİYOR

Rize 26.02.2020 - 11:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2080+ kez okundu.
 

RİZE'DE DERE YATAKLARI YENİDEN DÜZENLENİYOR

Rize Merkezde Belediyenin başlattığı dere yataklarını genişletme ve düzenleme çalışması devam ediyor.   ÇAYKUR Genel Müdürlüğü arkasında yapımı devam eden Alışveriş merkezinin önümden akan dere yatağının ıslah edilerek genişletildiği görüldü. Mevcut güzergâhın genişlenerek ve temizlenerek yenilendiğini söyleyen vatandaşlar ’yapılan yerler güzel oluyor. Trafiği bir süredir aksatan çalışmaların hızla tamamlanmasını istiyoruz. İnşallah bir daha dereler taştığında tıkanma olmaz ve işyerlerini basarak çevreye zarar veremez’ dediler.

Rize Merkezde Belediyenin başlattığı dere yataklarını genişletme ve düzenleme çalışması devam ediyor.

 

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü arkasında yapımı devam eden Alışveriş merkezinin önümden akan dere yatağının ıslah edilerek genişletildiği görüldü. Mevcut güzergâhın genişlenerek ve temizlenerek yenilendiğini söyleyen vatandaşlar ’yapılan yerler güzel oluyor. Trafiği bir süredir aksatan çalışmaların hızla tamamlanmasını istiyoruz. İnşallah bir daha dereler taştığında tıkanma olmaz ve işyerlerini basarak çevreye zarar veremez’ dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi