RİZE'DE DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Rize 31.12.2019 - 12:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2461+ kez okundu.
 

RİZE'DE DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

THK Rize Şubesinde Şube Başkanı Mehmet Demir tarafından yapılan toplantıda 2019 Yılı çalışmalarının değerlendirilmesi yapıldı.       THK Şube faaliyetlerine destek olan herkese teşekkür ederiz diyen Türk Hava Kurumu (THK) Rize Şube Başkanı Mehmet DEMİR, ‘Milletimizin, kurumumuza gösterdiği teveccühe teşekkür ederiz. Bilindiği gibi THK Rize Şubesi 2017 yılında kapandıktan sonra yeni bir yönetimle 2018 yılının Nisan ayında tekrar açıldı. THK Rize Şubesi, 2019 yılı ana faaliyetleri için hayati öneme sahip olan Fitre, zekât, kurban derisi toplama faaliyetleri ile gençlere yönelik Model uçak kursları açma faaliyetlerini yüz akıyla tamamlamış bulunmaktadır. 2019 Yılı Değerlendirme toplantısında Şube olarak geride bıraktığımız 2019 yılı kurumumuz açısından çok yararlı geçmiştir. Ana faaliyetlerimizde bize destek olan tüm halkımıza çok teşekkür ederiz dedi.       2019 Yılında değişik İlçelerde açtığımız 15 kursta 128 Öğrencimize Model Uçak Kursu verildi, ilimiz genelinde LİSE ve dengi okullarda seminerler düzenlenerek öğrencilere HAVACILIK ve THK ile ilgili bilgilerin verildiği anlatıldı. Bu çalışmalar 2020 yılında da artarak devam edecektir ’dedi.   

THK Rize Şubesinde Şube Başkanı Mehmet Demir tarafından yapılan toplantıda 2019 Yılı çalışmalarının değerlendirilmesi yapıldı.

     
THK Şube faaliyetlerine destek olan herkese teşekkür ederiz diyen Türk Hava Kurumu (THK) Rize Şube Başkanı Mehmet DEMİR, ‘Milletimizin, kurumumuza gösterdiği teveccühe teşekkür ederiz. Bilindiği gibi THK Rize Şubesi 2017 yılında kapandıktan sonra yeni bir yönetimle 2018 yılının Nisan ayında tekrar açıldı. THK Rize Şubesi, 2019 yılı ana faaliyetleri için hayati öneme sahip olan Fitre, zekât, kurban derisi toplama faaliyetleri ile gençlere yönelik Model uçak kursları açma faaliyetlerini yüz akıyla tamamlamış bulunmaktadır. 2019 Yılı Değerlendirme toplantısında Şube olarak geride bıraktığımız 2019 yılı kurumumuz açısından çok yararlı geçmiştir. Ana faaliyetlerimizde bize destek olan tüm halkımıza çok teşekkür ederiz dedi.

     
2019 Yılında değişik İlçelerde açtığımız 15 kursta 128 Öğrencimize Model Uçak Kursu verildi, ilimiz genelinde LİSE ve dengi okullarda seminerler düzenlenerek öğrencilere HAVACILIK ve THK ile ilgili bilgilerin verildiği anlatıldı. Bu çalışmalar 2020 yılında da artarak devam edecektir ’dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi