RİZE'DE DUYGUSAL VEDA

Rize 26.12.2019 - 19:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2826+ kez okundu.
 

RİZE'DE DUYGUSAL VEDA

 Rize Müftüsü İsmail Yalçın Emekli    Rize İl Müftüsü olarak 08.09.2015 Yılından beri görev yapan İsmail Yalçın; 15.01.2020 yılında emeklilik yaşını doldurarak görevden ayrılıyor.  Diyanet İşleri Başkanlığı'nda çeşitli kademelerde ve yurt dışında görevlerde bulunan İsmail Yalçın, yaş haddinden emekli olacak.   Antalya'da 21 Aralık’ta başlayan 37. İl Müftüleri İstişare Toplantısı, son gününde, 2020 yılının ilk çeyreğinde emekli olacak il müftüleri için bir veda programı düzenlendi.  2020 yılının ilk çeyreğinde emekliye ayrılacak olan Elazığ Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Rize Müftüsü İsmail Yalçın, Samsun Müftüsü Veysel Çakı, Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik ve Bilecik Müftüsü Necati Akkuş Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.  Duygulu anların yaşandığı sahnede Başkan Erbaş; görevlerini tamamlayacak olan il müftülerine ilim ve irfanımızın simgelerinden Rahle hediye etti.  Veda programında Rize Müftüsü İsmail Yalçın yaptığı konuşmada mesai arkadaşlarından helallik isteyerek vedalaştı.  Müftü Yalçın,1955 yılında Manisa'nın Kula ilçesinde doğdu. Diyanet İşleri Başkanlığı emrinde göreve başladıktan sonra, Uşak'ta vaizlik görevinde bulundu. Ardından, Ankara'da 9 ay süreyle yabancı dil kursuna katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Haseki Eğitim Merkezi Arapça Bölümü'nde üç yıl öğrenim gördükten sonra sırasıyla Hekimhan, Gömeç, Marmara Adası, Savaştepe ve Erdek'te İlçe Müftülüğü görevinde bulundu. Evli ve beş çocuk babası olan Yalçın, 08.09.2015 tarihinde Rize İl Müftüsü olarak atanmıştı.  35 Yıl gibi uzun bir süre hizmetini başarılı bir şekilde tamamlayan değerli hocamıza emeklilik hayatında sıhhat afiyet ve mutluluklar dileriz.   

Rize Müftüsü İsmail Yalçın Emekli 

 

Rize İl Müftüsü olarak 08.09.2015 Yılından beri görev yapan İsmail Yalçın; 15.01.2020 yılında emeklilik yaşını doldurarak görevden ayrılıyor. 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda çeşitli kademelerde ve yurt dışında görevlerde bulunan İsmail Yalçın, yaş haddinden emekli olacak.  


Antalya'da 21 Aralık’ta başlayan 37. İl Müftüleri İstişare Toplantısı, son gününde, 2020 yılının ilk çeyreğinde emekli olacak il müftüleri için bir veda programı düzenlendi. 


2020 yılının ilk çeyreğinde emekliye ayrılacak olan Elazığ Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Rize Müftüsü İsmail Yalçın, Samsun Müftüsü Veysel Çakı, Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik ve Bilecik Müftüsü Necati Akkuş Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. 


Duygulu anların yaşandığı sahnede Başkan Erbaş; görevlerini tamamlayacak olan il müftülerine ilim ve irfanımızın simgelerinden Rahle hediye etti. 


Veda programında Rize Müftüsü İsmail Yalçın yaptığı konuşmada mesai arkadaşlarından helallik isteyerek vedalaştı. 


Müftü Yalçın,1955 yılında Manisa'nın Kula ilçesinde doğdu. Diyanet İşleri Başkanlığı emrinde göreve başladıktan sonra, Uşak'ta vaizlik görevinde bulundu. Ardından, Ankara'da 9 ay süreyle yabancı dil kursuna katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Haseki Eğitim Merkezi Arapça Bölümü'nde üç yıl öğrenim gördükten sonra sırasıyla Hekimhan, Gömeç, Marmara Adası, Savaştepe ve Erdek'te İlçe Müftülüğü görevinde bulundu. Evli ve beş çocuk babası olan Yalçın, 08.09.2015 tarihinde Rize İl Müftüsü olarak atanmıştı. 

35 Yıl gibi uzun bir süre hizmetini başarılı bir şekilde tamamlayan değerli hocamıza emeklilik hayatında sıhhat afiyet ve mutluluklar dileriz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi