RİZE'DE EĞİTİME YEREL YÖNETİM VE HAYIRSEVER DESTEĞİ

Eğitim 09.10.2019 - 09:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2839+ kez okundu.
 

RİZE'DE EĞİTİME YEREL YÖNETİM VE HAYIRSEVER DESTEĞİ

Eğitimde Belediye öncülüğünde ve Hayırsever işadamları desteği sağlanması konusunda İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünde toplantı yapıldı  Rize İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz eğitimde başarılı olunması için öğretmen veli öğrenci işbirliğine Yerel yönetim olarak Belediye Başkanımız ve Hayırsever vatandaşlarımızın katkısından memnun oluruz dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında yapılan toplantı konusunda bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz ’Belediye Başkanımız Hakan Karagöz ve ekibimle, işbirliğinde iş insanı hayırseverimizle Müdürlüğümüz de eğitimin niteliğinin artırılması için yapılabilecekler konusunda değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantıya okul müdürlerimiz, rehber öğretmenler ve alan öğretmen temsilcileri katıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda öğrencilerimizin hayallerini hedeflere, hedeflerinin gerçeklere dönüştürülmesi hususunda her türlü çalışmanın yapılması kararını aldık. Bir plan dahilinde İş İnsanımızın desteğiyle 2023 Eğitim Vizyonu ışığında öğrencilerimizi sınavlara ve hayata hazırlayacağız. Bu duyarlılığından dolayı Belediye Başkanımıza ve İş İnsanımız hayırseverimize eğitim camiamız olarak teşekkür ediyoruz. Birlikte güzel işler çıkaracağımıza inanıyorum’dedi.  İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ‘eğitimde kalitenin gelmesi çocuklarımızın başarılı olması için Belediye olarak İşadamlarımızdan maddi anlamda ne gerekiyorsa yardım edeceğiz sözlerini alıyoruz. Her zaman desteğimiz devam edecek ’dedi. 

Eğitimde Belediye öncülüğünde ve Hayırsever işadamları desteği sağlanması konusunda İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünde toplantı yapıldı 


Rize İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz eğitimde başarılı olunması için öğretmen veli öğrenci işbirliğine Yerel yönetim olarak Belediye Başkanımız ve Hayırsever vatandaşlarımızın katkısından memnun oluruz dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında yapılan toplantı konusunda bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz ’Belediye Başkanımız Hakan Karagöz ve ekibimle, işbirliğinde iş insanı hayırseverimizle Müdürlüğümüz de eğitimin niteliğinin artırılması için yapılabilecekler konusunda değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantıya okul müdürlerimiz, rehber öğretmenler ve alan öğretmen temsilcileri katıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda öğrencilerimizin hayallerini hedeflere, hedeflerinin gerçeklere dönüştürülmesi hususunda her türlü çalışmanın yapılması kararını aldık. Bir plan dahilinde İş İnsanımızın desteğiyle 2023 Eğitim Vizyonu ışığında öğrencilerimizi sınavlara ve hayata hazırlayacağız. Bu duyarlılığından dolayı Belediye Başkanımıza ve İş İnsanımız hayırseverimize eğitim camiamız olarak teşekkür ediyoruz. Birlikte güzel işler çıkaracağımıza inanıyorum’dedi. 


İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ‘eğitimde kalitenin gelmesi çocuklarımızın başarılı olması için Belediye olarak İşadamlarımızdan maddi anlamda ne gerekiyorsa yardım edeceğiz sözlerini alıyoruz. Her zaman desteğimiz devam edecek ’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi