RİZE'DE EĞİTİMLERİ BİZZAT KENDİSİ VERİYOR. NEDE OLSA O BİR ÖĞRETMEN

Rize 26.02.2020 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2819+ kez okundu.
 

RİZE'DE EĞİTİMLERİ BİZZAT KENDİSİ VERİYOR. NEDE OLSA O BİR ÖĞRETMEN

TÜRK HAVA KURUMU RİZE ŞUBESİ EĞİTİMLERE DEVAM EDİYOR   16 Şubat 1925 Tarihinde kurulan ve 2020 yılında 95. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Atatürk’ün mirası asırlık kurum, Rize’de eğitimlerine devam ediyor.   Başkan Mehmet DEMİR konu ile ilgili yaptığı açıklamada; 2020 yılı için oluşturulan bir takvim doğrultusunda ilimizdeki sorumluluk bölgemizde bulunan Lise ve dengi okullarda “Türkiye’de Havacılık Tarihi ve Türk Hava Kurumu” konulu eğitimlere devam etmekteyiz. Her ay takvim doğrultusunda 2 lisemizde eğitimlerimiz devam etmektedir. Amacımız Rize gençliğine havacılığı sevdirmek ve Türk Hava kurumunun faaliyetlerini anlatmaktır.   2020 Yılının Ocak ayında başlayan eğitimler yıl sonunda sona erecektir. Konun ile ilgili yapılan açıklamada, öğrencilerimizin havacılık konusunda istekli oldukları, açılan Model Uçak kurslarına yoğun bir ilginin olduğu belirtilmiştir.  

TÜRK HAVA KURUMU RİZE ŞUBESİ EĞİTİMLERE DEVAM EDİYOR

 

16 Şubat 1925 Tarihinde kurulan ve 2020 yılında 95. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Atatürk’ün mirası asırlık kurum, Rize’de eğitimlerine devam ediyor.

 

Başkan Mehmet DEMİR konu ile ilgili yaptığı açıklamada; 2020 yılı için oluşturulan bir takvim doğrultusunda ilimizdeki sorumluluk bölgemizde bulunan Lise ve dengi okullarda “Türkiye’de Havacılık Tarihi ve Türk Hava Kurumu” konulu eğitimlere devam etmekteyiz. Her ay takvim doğrultusunda 2 lisemizde eğitimlerimiz devam etmektedir. Amacımız Rize gençliğine havacılığı sevdirmek ve Türk Hava kurumunun faaliyetlerini anlatmaktır.

 

2020 Yılının Ocak ayında başlayan eğitimler yıl sonunda sona erecektir. Konun ile ilgili yapılan açıklamada, öğrencilerimizin havacılık konusunda istekli oldukları, açılan Model Uçak kurslarına yoğun bir ilginin olduğu belirtilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi