RİZE'DE EHLİYET ALACAKLARA MERCEDESLİ EĞİTİM

Eğitim 12.06.2020 - 21:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2937+ kez okundu.
 

RİZE'DE EHLİYET ALACAKLARA MERCEDESLİ EĞİTİM

Rize'de Türkiye'de Bir İlk Gerçekleşti. Rize'nin ilk Resmi Sürücü Kursu olarak 1989 tarihinde Merhum Erdlal  SEMİZ tarfından açılan ve yaklaşık 31 yıldır Rize'de kesintisiz hizmet veren Özel ZAMAN Motorlu taşıt Sürücü kursu eğitim araçlarında adeta bir devrim yaparak Mercedes marka otomobilleri sürücü adaylarının hizmetine sundu. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Zaman Sürücü Kursu Kurucuve Müdürü Samet SEMİZ yaptığı açıklamada; Rize'de açılan ilk sürücü kursu olarak  yıllardır Rizeli hemşehrilerimize hizmet sunuyoruz. Bugüne kadar hizmet kalitesi açısından elimizden geldiğinde kendimizi yenilemeye çalıştık. Kaliteye yatırım yapmadan kalitei yakalamak mümkün değil. Kaldıki Rizeli hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Biz bu amaçla tüm imkanlarımızı zorlayak eğitim araçlarımızın modellerini bir Dünya markası olan MERCEDES'lerle yeniledik. İnşallah müştrelerimiz yanı sürücü adaylarımız memun olcaktır. Daha modern ve rahat araçlarda eğitim alacak olan adaylarımızı en iyi şkilde yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağız COVİD-19 sebebiyle yaşanan ekonomik zorlulara rapman  kendimize verdiğimiz bir söz vardı. Özel ZAMAN Sürücü kursu olarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirip en modern araçlarla eğitim vermeyi hayal etmiştik. bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz.dedi. Zaman Sürücü Kursu Müdürü Samet SEMİZ,  D1 sınıfı münübüs ehliyetini de  Rize'de vermeye başlayan İlk Kurum olduklarını ifade ederek inşallah ileride Rizeli hemşelhrilerimize daha iyi hizmetler sunacağız dedi.    

Rize'de Türkiye'de Bir İlk Gerçekleşti.


Rize'nin ilk Resmi Sürücü Kursu olarak 1989 tarihinde Merhum Erdlal  SEMİZ tarfından açılan ve yaklaşık 31 yıldır Rize'de kesintisiz hizmet veren Özel ZAMAN Motorlu taşıt Sürücü kursu eğitim araçlarında adeta bir devrim yaparak Mercedes marka otomobilleri sürücü adaylarının hizmetine sundu.


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Zaman Sürücü Kursu Kurucuve Müdürü Samet SEMİZ yaptığı açıklamada;

Rize'de açılan ilk sürücü kursu olarak  yıllardır Rizeli hemşehrilerimize hizmet sunuyoruz. Bugüne kadar hizmet kalitesi açısından elimizden geldiğinde kendimizi yenilemeye çalıştık. Kaliteye yatırım yapmadan kalitei yakalamak mümkün değil. Kaldıki Rizeli hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Biz bu amaçla tüm imkanlarımızı zorlayak eğitim araçlarımızın modellerini bir Dünya markası olan MERCEDES'lerle yeniledik. İnşallah müştrelerimiz yanı sürücü adaylarımız memun olcaktır. Daha modern ve rahat araçlarda eğitim alacak olan adaylarımızı en iyi şkilde yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağız


COVİD-19 sebebiyle yaşanan ekonomik zorlulara rapman  kendimize verdiğimiz bir söz vardı. Özel ZAMAN Sürücü kursu olarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirip en modern araçlarla eğitim vermeyi hayal etmiştik. bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz.dedi.

Zaman Sürücü Kursu Müdürü Samet SEMİZ,  D1 sınıfı münübüs ehliyetini de  Rize'de vermeye başlayan İlk Kurum olduklarını ifade ederek inşallah ileride Rizeli hemşelhrilerimize daha iyi hizmetler sunacağız dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi