RİZE'DE EMEKLİ OLAN ÖZGÜRBÜZ'ÜN YERİNE ASALETEN ATAMA YAPILDI

Rize 20.06.2020 - 09:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2978+ kez okundu.
 

RİZE'DE EMEKLİ OLAN ÖZGÜRBÜZ'ÜN YERİNE ASALETEN ATAMA YAPILDI

Rize Valiliğinde geçen ay emeklilik dolayısıyla boşalan İl İdare Kurulu Müdürlüğüne Ardahan’dan asil atama yapıldı.     Pazar’lı hemşerimiz Ercan Özgürbüz’ün yaş haddinden dolayı emekli olmasıyla boşalan göreve Ardahan’dan Artvin-Şavşatlı Saffet Demir atandı. Şavşat’lı hemşerimiz Saffet Demir İlk, Orta, Lise ve Yükseköğrenimini Rize’de gördü. Bir dönem hem özelde hem ÇAYKUR’da eksperlik yaptı. Bu hafta sonu yeni görev yeri için Ardahan’dan Rize’ye geleceği öğrenildi. Evli olan Saffet Demir’in memur olan eşi Safiye Demir’inde eş durumundan Rize’ye atanacağı öğrenildi.     Demir çiftini tebrik eder Rize’deki yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Rize Valiliğinde geçen ay emeklilik dolayısıyla boşalan İl İdare Kurulu Müdürlüğüne Ardahan’dan asil atama yapıldı.

   
Pazar’lı hemşerimiz Ercan Özgürbüz’ün yaş haddinden dolayı emekli olmasıyla boşalan göreve Ardahan’dan Artvin-Şavşatlı Saffet Demir atandı. Şavşat’lı hemşerimiz Saffet Demir İlk, Orta, Lise ve Yükseköğrenimini Rize’de gördü. Bir dönem hem özelde hem ÇAYKUR’da eksperlik yaptı. Bu hafta sonu yeni görev yeri için Ardahan’dan Rize’ye geleceği öğrenildi. Evli olan Saffet Demir’in memur olan eşi Safiye Demir’inde eş durumundan Rize’ye atanacağı öğrenildi.

   
Demir çiftini tebrik eder Rize’deki yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi