RİZE'DE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ

Vefat 06.03.2020 - 11:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2278+ kez okundu.
 

RİZE'DE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ

Rize'de Ak Partili Başkan Hayatını Kaybetti. 2004-2009 ve 2009-2014 Yılları arasında 2 dönem Rize'nin Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Beldesinde Belediye Başkanı olarak görev yapan Hızır UZUN hayatını kaybetti. Yakanlandığı amansız hastalık sebebiyle uzun zamandır tedavi gören UZUN  bu sabah İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Rize'ye getirilecek olan UZUN için  cenazesi 07 Mart 2020 Cumartesi günü Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Köyü Merkez camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlğıne defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet UZUN ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Rize'de Ak Partili Başkan Hayatını Kaybetti.


2004-2009 ve 2009-2014 Yılları arasında 2 dönem Rize'nin Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Beldesinde Belediye Başkanı olarak görev yapan Hızır UZUN hayatını kaybetti.


Yakanlandığı amansız hastalık sebebiyle uzun zamandır tedavi gören UZUN  bu sabah İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Rize'ye getirilecek olan UZUN için  cenazesi 07 Mart 2020 Cumartesi günü Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Köyü Merkez camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlğıne defnedilecektir.


Merhuma Allah'tan rahmet UZUN ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi