RİZE'DE ESRAR TİCARETİ YAPAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Rize 20.11.2019 - 17:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2184+ kez okundu.
 

RİZE'DE ESRAR TİCARETİ YAPAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Rize İl emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında,                19/11/2019 günü M.N. isimli şahsın ikametlerinde yapılan aramalarda 925 gram ESRAR, 28 Parça Kök Hint Keneviri ele geçirilmiştir.                Konu ile ilgili olarak M.N. isimli şahıs “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçu şüphelisi olarak Şube Müdürlüğünce gözaltına alınmış olup, 20/11/2019 günü çıkarıldığı Mahkeme tarafından tutuklanmıştır. 

Rize İl emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 

             
19/11/2019 günü M.N. isimli şahsın ikametlerinde yapılan aramalarda 925 gram ESRAR, 28 Parça Kök Hint Keneviri ele geçirilmiştir. 

             
Konu ile ilgili olarak M.N. isimli şahıs “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçu şüphelisi olarak Şube Müdürlüğünce gözaltına alınmış olup, 20/11/2019 günü çıkarıldığı Mahkeme tarafından tutuklanmıştır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi