RİZE'DE FESTİVALDE MÜZİK ŞÖLENİ

Rize 18.01.2020 - 19:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2077+ kez okundu.
 

RİZE'DE FESTİVALDE MÜZİK ŞÖLENİ

Rize`nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası`nda bu yıl 13`.ncüsü düzenlenecek olan Kar Festivali Hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor  Festivalin en iyi şekilde düzenlenmesi için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken Festival tarihinde yoğun kar yağışı bekleniyor, 3 gün sürecek festivalde Dj Savaş Performansiyla Sırasıyla Yusuf Güney ,Seren Uzun, Zeki Üçkan, Volkan Arslan , Vira Cemal ,Unal Sofuoğlu ,Erdem Akın , İbrahim Sari ve Kopa gibi sevilen Karadeniz sanatçıları izleyicilerle buluşacak. Ayder Yaylasında her yıl küçüklü büyüklü pek çok etkinlik düzenlenmektedir. Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilen Ayder Kar Festivali 24,26 ocak arasi  düzenlenecek yarışlara katılabilir, kar üstünde horon oynayabilir, yöresel sanatçıların yer alacağı konserlere eşlik edebilir yada şambreller ile kayabilirsiniz… Dilerseniz tüm yorgunluğunuzu kaplıca da atabilirsiniz 24,25,26 Ocak 2020 tarihleri arasında düzenlenecek şenlik programı ayrıntıları sizlerle paylaşıyor olacağız. 13.Ayder Kar festivali Dj Savaş Performansiyla Sırasıyla Yusuf Güney ,Seren Uzun, Zeki Üçkan, Volkan, Arslan , Vira Cemal ,Unal Sofuoğlu ,Erdem Akın , İbrahim Sari ve Kopa gibi sevilen Karadeniz Sanatcilarin katılımıyla gerçekleşecek. REKOR KATILIM BEKLENİYOR  Her yıl düzenlenen ayder kar festivalinde geçen yil resmi olmayan kayıtlarda 3 günde 60 bin katılım sağlandığı gelen bilgiler arasında . Bu Yılki şenliklere  60 binin üzerinde bir katılım bekleniyor. Haber Yavuz Günay 

Rize`nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası`nda bu yıl 13`.ncüsü düzenlenecek olan Kar Festivali Hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor 


Festivalin en iyi şekilde düzenlenmesi için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken Festival tarihinde yoğun kar yağışı bekleniyor, 3 gün sürecek festivalde Dj Savaş Performansiyla Sırasıyla Yusuf Güney ,Seren Uzun, Zeki Üçkan, Volkan Arslan , Vira Cemal ,Unal Sofuoğlu ,Erdem Akın , İbrahim Sari ve Kopa gibi sevilen Karadeniz sanatçıları izleyicilerle buluşacak.


Ayder Yaylasında her yıl küçüklü büyüklü pek çok etkinlik düzenlenmektedir. Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilen Ayder Kar Festivali 24,26 ocak arasi  düzenlenecek yarışlara katılabilir, kar üstünde horon oynayabilir, yöresel sanatçıların yer alacağı konserlere eşlik edebilir yada şambreller ile kayabilirsiniz…


Dilerseniz tüm yorgunluğunuzu kaplıca da atabilirsiniz


24,25,26 Ocak 2020 tarihleri arasında düzenlenecek şenlik programı ayrıntıları sizlerle paylaşıyor olacağız. 13.Ayder Kar festivali Dj Savaş Performansiyla Sırasıyla Yusuf Güney ,Seren Uzun, Zeki Üçkan, Volkan, Arslan , Vira Cemal ,Unal Sofuoğlu ,Erdem Akın , İbrahim Sari ve Kopa gibi sevilen Karadeniz Sanatcilarin katılımıyla gerçekleşecek.


REKOR KATILIM BEKLENİYOR 


Her yıl düzenlenen ayder kar festivalinde geçen yil resmi olmayan kayıtlarda 3 günde 60 bin katılım sağlandığı gelen bilgiler arasında . Bu Yılki şenliklere  60 binin üzerinde bir katılım bekleniyor.


Haber Yavuz Günay 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi