Rize'de Futbol sezonu güzel görüntülerle başladı

19.10.2019 - 18:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2551+ kez okundu.
 

Rize'de Futbol sezonu güzel görüntülerle başladı

 2019-2020 Rize 1. Amatör futbol ligi  bugün itibariyle oynanan  müsabakalarla  başladı.  Rize   Amatör futbol maçlarının açılışı ÇAYELİ ilçesinde yapıldı.  MADENLI BELEDİYE SPOR-KALKANDERESPOR maçı öncesi Rize  ASFK Başkanı Ali ÇELİK kısa konuşmasında  ilimizdeki bütün takımlara ve  hakem camiasına  başarılar dinledikten sonra maçın hakemine çiçek takdim etti. TFF  temsilcisi Adem Ali ERKAN il Hakem kurul üyesi Bayram Arif TURAN Çayeli Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Muhammet YILMAZ ÇAYELİ spor yöneticisi Muhammet ALOGLU Çayeli spor Antroneri İsmail YAZICI her iki takım kaptanlarına ve yardımcı hakemlere  çiçek vererek başarılar dilediler          Heyecan dolu ve büyük bir heyecan içersind egeçen müsabakayı  Madeni Belediye Spor 1.0 kazandı. 

 2019-2020 Rize 1. Amatör futbol ligi  bugün itibariyle oynanan  müsabakalarla  başladı. 


Rize   Amatör futbol maçlarının açılışı ÇAYELİ ilçesinde yapıldı. 


MADENLI BELEDİYE SPOR-KALKANDERESPOR maçı öncesi Rize  ASFK Başkanı Ali ÇELİK kısa konuşmasında  ilimizdeki bütün takımlara ve  hakem camiasına  başarılar dinledikten sonra maçın hakemine çiçek takdim etti.


TFF  temsilcisi Adem Ali ERKAN il Hakem kurul üyesi Bayram Arif TURAN Çayeli Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Muhammet YILMAZ ÇAYELİ spor yöneticisi Muhammet ALOGLU Çayeli spor Antroneri İsmail YAZICI her iki takım kaptanlarına ve yardımcı hakemlere  çiçek vererek başarılar dilediler 
       

Heyecan dolu ve büyük bir heyecan içersind egeçen müsabakayı  Madeni Belediye Spor 1.0 kazandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi