RİZE'DE GÖREV YAPAN OFLU HOCA FANATİK RİZESPORLU ÇIKTI

Spor 30.12.2019 - 17:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1748+ kez okundu.
 

RİZE'DE GÖREV YAPAN OFLU HOCA FANATİK RİZESPORLU ÇIKTI

PROF. DR. YUNUS SARAL İYİ BİR Ç. RİZESPOR’LU… RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesi’nin sevilen, sempatik ve alanında son derece başarılı olan Oflu hemşerimiz Prof. Dr. Yunus Saral’ın çok iyi bir Ç. Rizespor taraftarı olduğu ortaya çıktı. 2008 yılından beri RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesinde Doçent olarak hizmet vermeye başlayan ve ilerleyen yıllarda Prof. Unvanını alan Oflu hemşerimiz Prof. Dr. Yunus Saral; halen RTEÜ Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanlığı, Dermatoloji Anabilim Dalı başkanlığı yapmaktadır. Prof. Dr. Yunus Saral: ‘‘Aslen Trabzonluyum. Trabzonlu olup, Trabzonsporlu olmamak mümkün değildir. Ancak 20 yıldır komşu ilimiz ve kendi ilim gibi Rize’mi de çok seviyorum. Burada olmaktan son derece mutluyum. Dolayısıyla Ç. Rizespor benim ikinci destek verdiğim takım. Ç. Rizespor’u çok yakından takip ediyorum. Fırsat buldukça maçları kaçırmıyorum. Bu formayı da sırtımdan çıkarmıyorum. Zaman zaman hastalarımı muayene ederken çok sevdiğim Ç. Rizespor forması üzerimde oluyor.’’ Dedi.. Prof Dr. Yunus Saral Hoca ayrıca; Ç. Rizespor taraftarına da bir mesajının olduğunu söyledi. ‘’Bu takıma tüm Rizeliler sahip çıkmalıdır. İlk yarıyı 20 puanla 12. Sırada tamamladı. Bu kötü bir yer değildir. İkinci devre de takıma el birliğiyle sahip çıkarsak ligi inşallah daha iyi bir yerde tamamlarız’’ dedi.

PROF. DR. YUNUS SARAL İYİ BİR Ç. RİZESPOR’LU…


RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesi’nin sevilen, sempatik ve alanında son derece başarılı olan Oflu hemşerimiz Prof. Dr. Yunus Saral’ın çok iyi bir Ç. Rizespor taraftarı olduğu ortaya çıktı.


2008 yılından beri RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesinde Doçent olarak hizmet vermeye başlayan ve ilerleyen yıllarda Prof. Unvanını alan Oflu hemşerimiz Prof. Dr. Yunus Saral; halen RTEÜ Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanlığı, Dermatoloji Anabilim Dalı başkanlığı yapmaktadır.


Prof. Dr. Yunus Saral: ‘‘Aslen Trabzonluyum. Trabzonlu olup, Trabzonsporlu olmamak mümkün değildir. Ancak 20 yıldır komşu ilimiz ve kendi ilim gibi Rize’mi de çok seviyorum. Burada olmaktan son derece mutluyum. Dolayısıyla Ç. Rizespor benim ikinci destek verdiğim takım. Ç. Rizespor’u çok yakından takip ediyorum. Fırsat buldukça maçları kaçırmıyorum. Bu formayı da sırtımdan çıkarmıyorum. Zaman zaman hastalarımı muayene ederken çok sevdiğim Ç. Rizespor forması üzerimde oluyor.’’ Dedi..


Prof Dr. Yunus Saral Hoca ayrıca; Ç. Rizespor taraftarına da bir mesajının olduğunu söyledi. ‘’Bu takıma tüm Rizeliler sahip çıkmalıdır. İlk yarıyı 20 puanla 12. Sırada tamamladı. Bu kötü bir yer değildir. İkinci devre de takıma el birliğiyle sahip çıkarsak ligi inşallah daha iyi bir yerde tamamlarız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi