Rize'de Görünmez Kaza, ÖZEL Otomobil Dereye Üçtü

Rize 22.07.2019 - 09:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1723+ kez okundu.
 

Rize'de Görünmez Kaza, ÖZEL Otomobil Dereye Üçtü

ARAÇ DEREYE UÇTU Çamlıhemşin Yolunda Kaza : 1 Yaralı Rize'nin Ardeşen İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı. Kaza Çamlıhemşin yolu üzeri 5. KM'de meydana geldi. Çamlıhemşin'den Ardeşen istikametine gitmekte olan B.T yönetimindeki Araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu araç sürücüsü B.T yaralandı. Çamlıhemşin den Ardeşen'e gitmekte olan 53 DK 028 Plakalı taksı fırtına deresine uçtu Araçta bulunan B.T Hafif Yaralandı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Bölge devlet hastanesine sevk edildi. BİR SÜRE TRAFIK AKIŞI DURDU Kaza sonucu yaklaşık 15 dk kapandı,Trafık ekipleri Kontrollü şekilde yolu açti KAZA YOLDAN GEÇEN KİŞİ FARK ETTİ Kazayı ilk gören kişi kaza olduğunu fark ettım hemen kazayı bildirdim çok şükür kaza ölümlü olmadığı gibi hafif yaralı şuanda tedavi için hasteneye götürüldü sadece hasarlı kaza dedi SORUŞTURMA SÜRÜYOR Kazanın nasil olduğu,Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.   Yavuz Günay

ARAÇ DEREYE UÇTU


Çamlıhemşin Yolunda Kaza : 1 Yaralı Rize'nin Ardeşen İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı.


Kaza Çamlıhemşin yolu üzeri 5. KM'de meydana geldi. Çamlıhemşin'den Ardeşen istikametine gitmekte olan B.T yönetimindeki Araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu araç sürücüsü B.T yaralandı.


Çamlıhemşin den Ardeşen'e gitmekte olan 53 DK 028 Plakalı taksı fırtına deresine uçtu
Araçta bulunan B.T Hafif Yaralandı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Bölge devlet hastanesine sevk edildi.


BİR SÜRE TRAFIK AKIŞI DURDU


Kaza sonucu yaklaşık 15 dk kapandı,Trafık ekipleri Kontrollü şekilde yolu açti


KAZA YOLDAN GEÇEN KİŞİ FARK ETTİ


Kazayı ilk gören kişi kaza olduğunu fark ettım hemen kazayı bildirdim çok şükür kaza ölümlü olmadığı gibi hafif yaralı şuanda tedavi için hasteneye götürüldü sadece hasarlı kaza dedi


SORUŞTURMA SÜRÜYOR


Kazanın nasil olduğu,Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

Yavuz Günay

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi