RİZE'DE GURUP YOLUNUN ALTI BETON ÜSTÜ ASFALT

Rize 26.08.2020 - 18:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2529+ kez okundu.
 

RİZE'DE GURUP YOLUNUN ALTI BETON ÜSTÜ ASFALT

Rize  İl Özel İdaresi tarafından beton yapılmış gurup yolu üzerine sıcak asfalt kaplaması yapması eleştirilere sebep oldu. İkizdere’de Cimil Gurup Yolunda daha önce İl Özel İdaresi tarafından beton satıh kaplama yapılmıştı. Kısa sürede aşınan yol betonunun üzeri şimdide sıcak asfaltla kaplanıyor. İl Özel İdaresine hayli yüksek maliyeti olduğu iddia edilen beton üstüne asfalt kaplama çalışması ilçede eleştirilere sebep oldu. Devlet imkânlarının bilinçsizce kullanıldığını söyleyen yöre insanı ‘burada yolda beton kaplama yapılmıştı. Kısa sürede bu beton niye aşındı veya bozuldu, yakın zamanda yapılan beton çalışmasını kim yapmıştı. Yanlış iş yapanlardan Rize’de ne zaman hesap sorulacak. Devletin bunca parasına yazık değil mi? Beton yol yapılmış kısa sürede üzeri sıcak asfalt ile bir kez daha kaplanıyor. Yazık günahtır, devletin imkânları çarçur edilmesin ’dediler.

Rize  İl Özel İdaresi tarafından beton yapılmış gurup yolu üzerine sıcak asfalt kaplaması yapması eleştirilere sebep oldu.


İkizdere’de Cimil Gurup Yolunda daha önce İl Özel İdaresi tarafından beton satıh kaplama yapılmıştı. Kısa sürede aşınan yol betonunun üzeri şimdide sıcak asfaltla kaplanıyor. İl Özel İdaresine hayli yüksek maliyeti olduğu iddia edilen beton üstüne asfalt kaplama çalışması ilçede eleştirilere sebep oldu. Devlet imkânlarının bilinçsizce kullanıldığını söyleyen yöre insanı ‘burada yolda beton kaplama yapılmıştı. Kısa sürede bu beton niye aşındı veya bozuldu, yakın zamanda yapılan beton çalışmasını kim yapmıştı. Yanlış iş yapanlardan Rize’de ne zaman hesap sorulacak. Devletin bunca parasına yazık değil mi?


Beton yol yapılmış kısa sürede üzeri sıcak asfalt ile bir kez daha kaplanıyor. Yazık günahtır, devletin imkânları çarçur edilmesin ’dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi