RİZE'DE HIZLI OKUMA VE ANLAMA EĞİTİMİ HABERİ

Eğitim 25.01.2020 - 13:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1651+ kez okundu.
 

RİZE'DE HIZLI OKUMA VE ANLAMA EĞİTİMİ HABERİ

İYİDERE ÜRETİYOR PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ HIZLI OKUMA VE ANLAMA EĞİTİMİ VERİLDİ  İyidere Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce, İyidere Kaymakamlığı himayelerinde yürütülmekte olan “İyidere Üretiyor Projesi” kapsamında; Rize ilimizin İyidere ilçesinde “Hızlı Okuma ve Anlama Eğitimi” düzenlendi.  İyidere Halk Eğitimi Merkezi ile Marjinal Akademi işbirliğinde düzenlenen “Hızlı Okuma ve Anlama Eğitimi”  Rize Dernekler Federasyonun destekleriyle gerçekleştirildi.  Eğitim Uzmanı Mine Adıgüzel; Hızlı Okuma ve Anlamı Eğitimi kapsamında ortaokul ve lisede öğrenim gören öğrencilere ücretsiz verilen eğitimle sınav sürelerinde ortalama otuz ila kırk beş dakikalık bir zaman kazanımı sağlanacağını belirtti. İki grup halinde verilen eğitimle öğrenciler eğlenerek hem öğrenirken hem de aynı zamanda okuma ve anlama hızlarını geliştirme fırsatı edindiler.  İyidere Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bülent Akbulut yapmış olduğu açıklamada; İyidere Üretiyor Projesiyle ilçemizdeki ev hanımlarına ekonomik katkı yapmaya çalışırken, bir yanda da öğrencilerimizi de unutmayarak onlara destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.  Hızlı Okuma ve Anlama Eğitimine İyidere İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarık Er ve sosyal medya fenomeni turizmci chef @cokgezen.gurme Akif Budak katılımlarıyla destek olmuşlardır.  Sosyal medya fenomeni turizmci chef @cokgezen.gurme Akif Budak ile mayıs ayı sonunda Rize ilimizde turizme katkı sağlayacak, gastronomi içerikli yöremize ait geçmişte yapılan yemeklerimizi ön plana çıkaracak bir festival planlaması yapılmaya başlanmıştır. 

İYİDERE ÜRETİYOR PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ HIZLI OKUMA VE ANLAMA EĞİTİMİ VERİLDİ 


İyidere Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce, İyidere Kaymakamlığı himayelerinde yürütülmekte olan “İyidere Üretiyor Projesi” kapsamında; Rize ilimizin İyidere ilçesinde “Hızlı Okuma ve Anlama Eğitimi” düzenlendi. 


İyidere Halk Eğitimi Merkezi ile Marjinal Akademi işbirliğinde düzenlenen “Hızlı Okuma ve Anlama Eğitimi”  Rize Dernekler Federasyonun destekleriyle gerçekleştirildi. 


Eğitim Uzmanı Mine Adıgüzel; Hızlı Okuma ve Anlamı Eğitimi kapsamında ortaokul ve lisede öğrenim gören öğrencilere ücretsiz verilen eğitimle sınav sürelerinde ortalama otuz ila kırk beş dakikalık bir zaman kazanımı sağlanacağını belirtti. İki grup halinde verilen eğitimle öğrenciler eğlenerek hem öğrenirken hem de aynı zamanda okuma ve anlama hızlarını geliştirme fırsatı edindiler. 


İyidere Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bülent Akbulut yapmış olduğu açıklamada; İyidere Üretiyor Projesiyle ilçemizdeki ev hanımlarına ekonomik katkı yapmaya çalışırken, bir yanda da öğrencilerimizi de unutmayarak onlara destek olmaya çalıştıklarını ifade etti. 


Hızlı Okuma ve Anlama Eğitimine İyidere İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarık Er ve sosyal medya fenomeni turizmci chef @cokgezen.gurme Akif Budak katılımlarıyla destek olmuşlardır. 


Sosyal medya fenomeni turizmci chef @cokgezen.gurme Akif Budak ile mayıs ayı sonunda Rize ilimizde turizme katkı sağlayacak, gastronomi içerikli yöremize ait geçmişte yapılan yemeklerimizi ön plana çıkaracak bir festival planlaması yapılmaya başlanmıştır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi