RİZE'DE HEDEF 100 BİN.... Kongre .Tarihi Belli Olan İlçeleri Açıkladı

Siyaset 18.02.2020 - 00:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3540+ kez okundu.
 

RİZE'DE HEDEF 100 BİN.... Kongre .Tarihi Belli Olan İlçeleri Açıkladı

İl Başkanı Alim Kongre Tarihi Belli Olan İlçeleri Açıkladı  AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Kongre süreci hakkında bilgiler vererek, kongre tarihi belli olan ilçeleri açıkladı.  Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile birlikte Rize’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Başkanı İshak Alim teşkilat çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.  “Arzumuz Daha Önceki Dönemlerde Olduğu Gibi İlk İl Kongresinin Rize’den Başlamasıdır.”  İl Başkanı Alim kongre sürecinin başladığını belirterek, “Kongre sürecimiz delege seçimleriyle başladı. İlimizin tamamında köy ve mahallelere varıncaya kadar üyelerimizin delegeleri seçtiği bir süreci tamamladık. Devamında 5 bin üstünde olan beldelerde kongre yapılırken 5 binin altındaki beldelerde atama yapılıyor. Bizim hiçbir beldemiz 5 bin nüfusun üzerinde olmadığı için atamalarımızı gerçekleştirdik. Şimdi sıra ilçe kongrelerimize geldi. İnşallah ilçe kongrelerimizden sonra da Ağustos Eylül ayı gibi il kongreleri başlayacak.  Arzumuz daha önceki dönemlerde olduğu gibi ilk il kongresinin Rize’den başlamasıdır.” diye konuştu.  Kongre Tarihi Belli Olan İlçeler  Kongre tarihi belli olan ilçeleri açıklayan İl Başkanı Alim, “İlk ilçe kongremize 7 Mart’ta Güneysu’yla başlıyor. 8 Mart’ta Çamlıhemşin kongremiz var. 20 Mart’ta İkizdere, 21 Mart’ta ise Kalkandere ve İyidere kongrelerimiz olacak. Diğer ilçelerimizin kongre takvimleri henüz belirlenmediği için bilgi veremiyorum.  Ramazan ayından önce ilçelerimizin büyük bir çoğunluğunu tamamlarız inşallah.” dedi.  İl Başkanı Alim teşkilat içindeki uyuma değinerek, “Rize teşkilatı güçlü bir teşkilat yapısına sahip bu dönemde tüm kademelerimizde kurulduğu günden bugüne kadar teşkilatımızda görev yapmış herkesle muazzam bir uyum var. Bu uyumu çok önemsiyoruz ve bu uyumun bir yansıması daha güzel yatırımlar olarak ilimizde kendisini gösteriyor.  Teşkilatımızda yaptığımız çalışmalardan özellikle en çok önemsediğimiz çalışmalardan birisi; Tüm ilçelerimizde kuruluştan bugüne kadar ana kademe, gençlik kolu ve kadın kollarında görev yapmış teşkilat mensuplarımızla parti binalarımızda bir araya gelerek istişare ediyoruz. Önümüzdeki kongre süreçlerimizi de onlarla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde belirleyeceğiz. Ben yaptım oldu düşüncesi içinde değiliz.” dedi.  İstişareye önem verdiklerini belirten İl Başkanı Alim, “STK toplantılarını önemsiyoruz ve belli periyotlarda bu toplantıları düzenliyoruz. Muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Şehrimize, ilimize daha iyi hizmet yapabilmenin gayretindeyiz. Teşkilat çalışmalarımızı şeffaf ve dürüst bir şekilde istişare ve uyum içinde ilimize daha çok hizmet edebilme adına sürüyoruz.” dedi.  Hedef 100 bin üye  Üye çalışmalarını hiçbir zaman yavaşlatmadıklarını belirten Alim: ”Şuanda ilimizde mevcut üye sayımız 93 binlerde. Hedefimiz üye sayımızı 100 bine ulaştırmaktır. Rize üyelikte her zaman birinci idi bizimde gayemiz bu birinciliği üye sayımızı arttırarak devam ettirtmektir.” dedi. 

İl Başkanı Alim Kongre Tarihi Belli Olan İlçeleri Açıkladı 


AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Kongre süreci hakkında bilgiler vererek, kongre tarihi belli olan ilçeleri açıkladı. 


Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile birlikte Rize’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Başkanı İshak Alim teşkilat çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 


“Arzumuz Daha Önceki Dönemlerde Olduğu Gibi İlk İl Kongresinin Rize’den Başlamasıdır.” 


İl Başkanı Alim kongre sürecinin başladığını belirterek, “Kongre sürecimiz delege seçimleriyle başladı. İlimizin tamamında köy ve mahallelere varıncaya kadar üyelerimizin delegeleri seçtiği bir süreci tamamladık. Devamında 5 bin üstünde olan beldelerde kongre yapılırken 5 binin altındaki beldelerde atama yapılıyor. Bizim hiçbir beldemiz 5 bin nüfusun üzerinde olmadığı için atamalarımızı gerçekleştirdik. Şimdi sıra ilçe kongrelerimize geldi. İnşallah ilçe kongrelerimizden sonra da Ağustos Eylül ayı gibi il kongreleri başlayacak.  Arzumuz daha önceki dönemlerde olduğu gibi ilk il kongresinin Rize’den başlamasıdır.” diye konuştu. 


Kongre Tarihi Belli Olan İlçeler 


Kongre tarihi belli olan ilçeleri açıklayan İl Başkanı Alim, “İlk ilçe kongremize 7 Mart’ta Güneysu’yla başlıyor. 8 Mart’ta Çamlıhemşin kongremiz var. 20 Mart’ta İkizdere, 21 Mart’ta ise Kalkandere ve İyidere kongrelerimiz olacak. Diğer ilçelerimizin kongre takvimleri henüz belirlenmediği için bilgi veremiyorum.  Ramazan ayından önce ilçelerimizin büyük bir çoğunluğunu tamamlarız inşallah.” dedi. 


İl Başkanı Alim teşkilat içindeki uyuma değinerek, “Rize teşkilatı güçlü bir teşkilat yapısına sahip bu dönemde tüm kademelerimizde kurulduğu günden bugüne kadar teşkilatımızda görev yapmış herkesle muazzam bir uyum var. Bu uyumu çok önemsiyoruz ve bu uyumun bir yansıması daha güzel yatırımlar olarak ilimizde kendisini gösteriyor. 


Teşkilatımızda yaptığımız çalışmalardan özellikle en çok önemsediğimiz çalışmalardan birisi; Tüm ilçelerimizde kuruluştan bugüne kadar ana kademe, gençlik kolu ve kadın kollarında görev yapmış teşkilat mensuplarımızla parti binalarımızda bir araya gelerek istişare ediyoruz. Önümüzdeki kongre süreçlerimizi de onlarla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde belirleyeceğiz. Ben yaptım oldu düşüncesi içinde değiliz.” dedi. 


İstişareye önem verdiklerini belirten İl Başkanı Alim, “STK toplantılarını önemsiyoruz ve belli periyotlarda bu toplantıları düzenliyoruz. Muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Şehrimize, ilimize daha iyi hizmet yapabilmenin gayretindeyiz. Teşkilat çalışmalarımızı şeffaf ve dürüst bir şekilde istişare ve uyum içinde ilimize daha çok hizmet edebilme adına sürüyoruz.” dedi. 


Hedef 100 bin üye 


Üye çalışmalarını hiçbir zaman yavaşlatmadıklarını belirten Alim: ”Şuanda ilimizde mevcut üye sayımız 93 binlerde. Hedefimiz üye sayımızı 100 bine ulaştırmaktır. Rize üyelikte her zaman birinci idi bizimde gayemiz bu birinciliği üye sayımızı arttırarak devam ettirtmektir.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi