Rize'de Her şey kalite için

Rize 24.04.2019 - 22:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1747+ kez okundu.
 

Rize'de Her şey kalite için

Belediye ve Halk Eğitim Merkezinin Ortak Projesi Hayat Buluyor    Ardeşen Belediyesi Sosyal Tesislerinde Hizmetin Kalitesini Artırmak İçin Çalışmalara Başladı.     Ardeşen Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü bünyesinde" Servis Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi" konu başlıklı kurs açılıyor. Kursu bitiren kursiyerler aldıkları belge ile kalifiye servis elemanı olarak görev alabilecek.    Ardeşen Halk Eğitimi Müdürlüğünce açılan Servis Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi Kursunu başarı ile tamamlayarak belge alanlar, yiyecek ve içecek hizmeti veren kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve benzeri yerlerde kalifiye eleman statüsünde görev alabilecek. Kurs  başvuruları Ardeşen Halk Eğitim Müdürlüğüne  26 Nisan 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar yapılacak.    Ardeşen Belediyesi tesislerinde çalışacak olan servis personelinde bu belge aranacak.    Halı hazırda hizmet veren  Sahil Çay Bahçesi, İncir Dibi, Yöresel Yemekler Sofrası ve Sosyal Tesisler olmak üzere Ardeşen Belediyesi bünyesinde 4 ayrı tesiste 200'ün üzerinde personel çalıştırmakta. Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya konuyla ilgili şunları kaydetti;"Belediyemiz bünyesinde hizmet veren tesislerde kaliteyi artırma yolunda önemli kararlar aldık ve uygulamaya geçiyoruz. Halkımız iyi ve kaliteli hizmeti hak ediyor. Hizmetin kaliteli verilmesi, mutfakta kaliteli malzeme ve sunum noktasında da servis elemanlarının kalifiye olup, yeterlilik belgelerine sahip olmasıyla direk ilgilidir. Bundan mütevellit Ardeşen Halk Eğitim Merkez Müdürlüğümüz tarafından tamda bu konu hakkında bir kurs açıldı "Servis Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi" kursu. Bundan böyle Belediyemiz bünyesinde olan tüm sosyal tesislerimizde çalışacak olan personelimizden bu belgeyi isteyeceğiz." Diye konuştu.    Konu ile ilgili Ardeşen Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünden Duyurulursu şu şekilde.    Ardeşen Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünden Duyurulur; Servis Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi için 64 saatlik uygulamalı kurs açılacaktır. Kurs programını başarı ile tamamlayanlara, kurs bitirme belgesi verilecektir. Alınan bu belge sayesinde yiyecek ve içecek hizmeti veren kamu kurum, kuruluş ve özel sektörlere yapılacak olan iş başvurularında sizlere referans olacaktır. Kurs  başvurularınızı Ardeşen Halk Eğitim Müdürlüğüne  26 Nisan 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuruların yapılması önemle duyurulur.

Belediye ve Halk Eğitim Merkezinin Ortak Projesi Hayat Buluyor 

 

Ardeşen Belediyesi Sosyal Tesislerinde Hizmetin Kalitesini Artırmak İçin Çalışmalara Başladı.  

 

Ardeşen Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü bünyesinde" Servis Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi" konu başlıklı kurs açılıyor. Kursu bitiren kursiyerler aldıkları belge ile kalifiye servis elemanı olarak görev alabilecek. 

 

Ardeşen Halk Eğitimi Müdürlüğünce açılan Servis Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi Kursunu başarı ile tamamlayarak belge alanlar, yiyecek ve içecek hizmeti veren kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve benzeri yerlerde kalifiye eleman statüsünde görev alabilecek. Kurs  başvuruları Ardeşen Halk Eğitim Müdürlüğüne  26 Nisan 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar yapılacak. 

 

Ardeşen Belediyesi tesislerinde çalışacak olan servis personelinde bu belge aranacak. 

 

Halı hazırda hizmet veren  Sahil Çay Bahçesi, İncir Dibi, Yöresel Yemekler Sofrası ve Sosyal Tesisler olmak üzere Ardeşen Belediyesi bünyesinde 4 ayrı tesiste 200'ün üzerinde personel çalıştırmakta. Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya konuyla ilgili şunları kaydetti;"Belediyemiz bünyesinde hizmet veren tesislerde kaliteyi artırma yolunda önemli kararlar aldık ve uygulamaya geçiyoruz. Halkımız iyi ve kaliteli hizmeti hak ediyor. Hizmetin kaliteli verilmesi, mutfakta kaliteli malzeme ve sunum noktasında da servis elemanlarının kalifiye olup, yeterlilik belgelerine sahip olmasıyla direk ilgilidir. Bundan mütevellit Ardeşen Halk Eğitim Merkez Müdürlüğümüz tarafından tamda bu konu hakkında bir kurs açıldı "Servis Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi" kursu. Bundan böyle Belediyemiz bünyesinde olan tüm sosyal tesislerimizde çalışacak olan personelimizden bu belgeyi isteyeceğiz." Diye konuştu. 

 

Konu ile ilgili Ardeşen Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünden Duyurulursu şu şekilde. 

 

Ardeşen Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünden Duyurulur; Servis Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi için 64 saatlik uygulamalı kurs açılacaktır. Kurs programını başarı ile tamamlayanlara, kurs bitirme belgesi verilecektir. Alınan bu belge sayesinde yiyecek ve içecek hizmeti veren kamu kurum, kuruluş ve özel sektörlere yapılacak olan iş başvurularında sizlere referans olacaktır. Kurs  başvurularınızı Ardeşen Halk Eğitim Müdürlüğüne  26 Nisan 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuruların yapılması önemle duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi