RİZE'DE İŞİ OLAN DA DAHA İYİ İŞ İÇİN İŞKUR'A BAŞVURUYOR

Rize 05.03.2020 - 09:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2816+ kez okundu.
 

RİZE'DE İŞİ OLAN DA DAHA İYİ İŞ İÇİN İŞKUR'A BAŞVURUYOR

Rize de işçi  alımlarında kapısında kuyruklar oluşan ,İŞKUR un faaliyetleri hakkında kurum   Müdürü Hasan KİRAZ beyden ,güncel konular hakkında söyleşide bulundum.           Geçen yıl ilimizde yaklaşık 68 trilyon  (eski parayla)Toplum yararına programlara harcama yapıldığını belirten KIRAZ ,bunların Meslek edinme kursları,İşbaşı eğitim programları, Sosyal çalışma programları  olduğunu  belirten KİRAZ geçen yıl bu programlar ve eğitimlerden sonra 1717 işsiz insanimiza küçük veya  büyük ölçekli  işletmelerde iş olanağı sağladıklarını,5247 iş sizimizede kalıcı veya geçici iş olanağı sağladıklarını belirtti.             Rize genelinde CAYKUR işletme müdürlüğüne alınacak işçiler için kurumumuza 23553 kişi email üzerinden veya bizzat baş vurduklarını belirten KİRAZ, Kurumumuzun önün de görsel veya yazılı basında görünen uzun kuyruklar, 18 personel arkadaşlarımızın gayretleriyle 3 saat içinde erittiklerini sabah evinde kahvaltı yapıp kaydını yaptırmaya gelen vatandaşlarımız, öğleyin evinde öğle yemeğini yedirdiklerini  belirtti.          İlimizde erkek işsiz sayısının 7639 Bayanların işsizlik sayısının da 14002 olduğunu açıklamasını yaptı            CAYKUR işçi alımına baş vuranların sayısının fazla olmasının nedeninin, hazır işi olanlarin,  yani çalışanların da baş  vurmalarından kaynaklandığını, daha iyi şartlarda çalışma olanağı aramalarından  kayıt yaptırdıklarını  belirtti.             İssizlerimize iş bulmanın sevincinin bir başka olduğunu belirten KİRAZ her issizimiza iş olanağı sağladığımız da ben de o gün yeniden ise başlamış gibi  oluyorum söyleminde bulundu  

Rize de işçi  alımlarında kapısında kuyruklar oluşan ,İŞKUR un faaliyetleri hakkında kurum   Müdürü Hasan KİRAZ beyden ,güncel konular hakkında söyleşide bulundum.

         

Geçen yıl ilimizde yaklaşık 68 trilyon  (eski parayla)Toplum yararına programlara harcama yapıldığını belirten KIRAZ ,bunların Meslek edinme kursları,İşbaşı eğitim programları, Sosyal çalışma programları  olduğunu  belirten KİRAZ geçen yıl bu programlar ve eğitimlerden sonra 1717 işsiz insanimiza küçük veya  büyük ölçekli  işletmelerde iş olanağı sağladıklarını,5247 iş sizimizede kalıcı veya geçici iş olanağı sağladıklarını belirtti.

           

Rize genelinde CAYKUR işletme müdürlüğüne alınacak işçiler için kurumumuza 23553 kişi email üzerinden veya bizzat baş vurduklarını belirten KİRAZ, Kurumumuzun önün de görsel veya yazılı basında görünen uzun kuyruklar, 18 personel arkadaşlarımızın gayretleriyle 3 saat içinde erittiklerini sabah evinde kahvaltı yapıp kaydını yaptırmaya gelen vatandaşlarımız, öğleyin evinde öğle yemeğini yedirdiklerini  belirtti.

        

İlimizde erkek işsiz sayısının 7639 Bayanların işsizlik sayısının da 14002 olduğunu açıklamasını yaptı 

         

CAYKUR işçi alımına baş vuranların sayısının fazla olmasının nedeninin, hazır işi olanlarin,  yani çalışanların da baş  vurmalarından kaynaklandığını, daha iyi şartlarda çalışma olanağı aramalarından  kayıt yaptırdıklarını  belirtti. 

          

İssizlerimize iş bulmanın sevincinin bir başka olduğunu belirten KİRAZ her issizimiza iş olanağı sağladığımız da ben de o gün yeniden ise başlamış gibi  oluyorum söyleminde bulundu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi