Rize'de İYİ Parti'den T.C. önergesi

Siyaset 08.05.2019 - 10:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2156+ kez okundu.
 

Rize'de İYİ Parti'den T.C. önergesi

İYİ Parti Ardeşen Belediye Meclis üyemiz Fatma ÖZYURT hanımefendi Ardeşen Belediyesi’nin kimliği olan T.C. ibaresinin eklenmesine ilişkin önerge sunarak Ardeşen halkının hislerine tercüman olmuştur. Şimdi bazıları çıkıp sözde “göstermelik” T.C. ibaresi eklense ne olur eklenmese ne olur demek gafletinde bulunabilirler.   Onlara vereceğimiz cevap, kendi nüfus cüzdanlarında da Türk olduklarını ortaya koyan Türkiye Cumhuriyeti yazmasın mı hatta anne babalarımızda belli zaten onların isimleri de nüfus cüzdanınızda yer almasın mı, hoşunuza gider mi? sorularını sormaktır. Allah korusun ülkemiz yabancı güçler tarafından işgal edilmiş olsa dahi belediye ismi değişmez. Ama bu yabancı güçler ilk olarak başındaki T.C. ibaresini kaldırmaya yeltenecektir.   Maalesef ki Çözüm (İhanet - Çözülme) süreçlerinde kendi ellerimizle vatan toprağından Türkiye Cumhuriyetini silme gafletinde bulunmuştuk. O zaman yaşadığımız bu utancı İYİ Parti Ardeşen Belediyesi Meclis üyemiz Fatma ÖZYURT gibi sözde değil özde milli ve yerli insanlarımızla giderme fırsatı buluyoruz. Ben inanıyorum ki bu önerge vakit geçirmeksizin uygulamaya geçirilecek Ardeşen halkının hislerine tercüman olunacaktır.  Saygılarımla. Av. Ayşegül Özyanık İYİ Parti Rize İl Başkanı

İYİ Parti Ardeşen Belediye Meclis üyemiz Fatma ÖZYURT hanımefendi Ardeşen Belediyesi’nin kimliği olan T.C. ibaresinin eklenmesine ilişkin önerge sunarak Ardeşen halkının hislerine tercüman olmuştur. Şimdi bazıları çıkıp sözde “göstermelik” T.C. ibaresi eklense ne olur eklenmese ne olur demek gafletinde bulunabilirler.

 

Onlara vereceğimiz cevap, kendi nüfus cüzdanlarında da Türk olduklarını ortaya koyan Türkiye Cumhuriyeti yazmasın mı hatta anne babalarımızda belli zaten onların isimleri de nüfus cüzdanınızda yer almasın mı, hoşunuza gider mi? sorularını sormaktır. Allah korusun ülkemiz yabancı güçler tarafından işgal edilmiş olsa dahi belediye ismi değişmez. Ama bu yabancı güçler ilk olarak başındaki T.C. ibaresini kaldırmaya yeltenecektir.

 

Maalesef ki Çözüm (İhanet - Çözülme) süreçlerinde kendi ellerimizle vatan toprağından Türkiye Cumhuriyetini silme gafletinde bulunmuştuk. O zaman yaşadığımız bu utancı İYİ Parti Ardeşen Belediyesi Meclis üyemiz Fatma ÖZYURT gibi sözde değil özde milli ve yerli insanlarımızla giderme fırsatı buluyoruz. Ben inanıyorum ki bu önerge vakit geçirmeksizin uygulamaya geçirilecek Ardeşen halkının hislerine tercüman olunacaktır. 

Saygılarımla.


Av. Ayşegül Özyanık
İYİ Parti Rize İl Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi