RİZE'DE KADINLAR PLAJI VE DOLGU ALANI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Rize 29.04.2020 - 16:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2504+ kez okundu.
 

RİZE'DE KADINLAR PLAJI VE DOLGU ALANI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KADINLAR PLAJI VE REKREASYON ALANI İÇİN DOLGU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR… Konu İle ilgili olarak Rize Belediyesinden yapılan açıklamada; Yaz aylarında Rize'de eksikliği görülen kadınlar plajı için başlatmış olduğumuz dolgu çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Daha önce Alipaşa Mahallesi sahilinde kısmen hizmet veren ancak yetersiz kalan kadınlar plajı yeni dönemde tekrar elden geçirilerek şehrin ihtiyacına uygun daha modern bir plaj alanına çevriliyor. Rize Belediyesi ve Devlet Su İşleri iş birliğiyle başlatılan dolgu çalışmasıyla, dalga kıran olarak adlandırılan mendirekle plaj alanı korunaklı hale getiriliyor. Dolgu çalışmasının ardından önceden yetersiz kalan plajın iç kısmı büyütülerek daha geniş bir alana dönüştürülecek. Plaj alanı olarak tasarlanan alanın içerisinde yer alacak olan ortak kullanım alanları daha modern ve kullanışlı hale getirilerek kadınlarımızın denizi aktif kullanımı sağlanacak. Bir deniz şehri olan ilimizde Rize Belediyesi plaj çalışmasının yanı sıra vatandaşlarımızın sahilimizle daha bütün bir halde olması için İtfaiye Müdürlüğü ile Çaykur Genel Müdürlüğü önüne kadar olan kısımda ise yeni bir deniz dolgu alanı çalışmasıyla sahil şeridinde bir kordon oluşturulması için çalışmalar devam ediyor.

KADINLAR PLAJI VE REKREASYON ALANI İÇİN DOLGU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR…


Konu İle ilgili olarak Rize Belediyesinden yapılan açıklamada;


Yaz aylarında Rize'de eksikliği görülen kadınlar plajı için başlatmış olduğumuz dolgu çalışmalarında sona yaklaşılıyor.


Daha önce Alipaşa Mahallesi sahilinde kısmen hizmet veren ancak yetersiz kalan kadınlar plajı yeni dönemde tekrar elden geçirilerek şehrin ihtiyacına uygun daha modern bir plaj alanına çevriliyor. Rize Belediyesi ve Devlet Su İşleri iş birliğiyle başlatılan dolgu çalışmasıyla, dalga kıran olarak adlandırılan mendirekle plaj alanı korunaklı hale getiriliyor. Dolgu çalışmasının ardından önceden yetersiz kalan plajın iç kısmı büyütülerek daha geniş bir alana dönüştürülecek. Plaj alanı olarak tasarlanan alanın içerisinde yer alacak olan ortak kullanım alanları daha modern ve kullanışlı hale getirilerek kadınlarımızın denizi aktif kullanımı sağlanacak.


Bir deniz şehri olan ilimizde Rize Belediyesi plaj çalışmasının yanı sıra vatandaşlarımızın sahilimizle daha bütün bir halde olması için İtfaiye Müdürlüğü ile Çaykur Genel Müdürlüğü önüne kadar olan kısımda ise yeni bir deniz dolgu alanı çalışmasıyla sahil şeridinde bir kordon oluşturulması için çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi