Rize'de Kadın Cesedi bulundu

Rize 27.04.2019 - 21:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1967+ kez okundu.
 

Rize'de Kadın Cesedi bulundu

Rize'nin Pazar İlçesi Balıkçı köyü sahilinde bugün akşam saatlerinde denize açılan balıkçılar tarafından bir kadın  cesedi bulundu.   Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede , cesedin üç gün önce kaybolan ve 3 gündür aranan 58 yaşındaki Emine Karabulut’a ait olduğu belirlendi. Balıkçılar tarafından  tekni ile karaya getirilen Karabulut'un cesedi Pazar'da morga kaldırıldı

Rize'nin Pazar İlçesi Balıkçı köyü sahilinde bugün akşam saatlerinde denize açılan balıkçılar tarafından bir kadın  cesedi bulundu.
 

Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede , cesedin üç gün önce kaybolan ve 3 gündür aranan 58 yaşındaki Emine Karabulut’a ait olduğu belirlendi.


Balıkçılar tarafından  tekni ile karaya getirilen Karabulut'un cesedi Pazar'da morga kaldırıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi