Rize’de “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” etkinliği

Rize 26.11.2019 - 11:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2770+ kez okundu.
 

Rize’de “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” etkinliği

Rize’de “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” etkinliği   Rize Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla Memişağa Parkı’nda kadına yönelik şiddete hayır demek için etkinlik düzenlendi.   Rize Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ve Rize İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, kadına karşı şiddetle mücadelede bilinçlendirme ve farkındalık yaratmak amacıyla bilgi stantları açıldı ve broşürler dağıtıldı.   Vatandaşların duygu ve düşüncelerini içeren panolar kuruldu. Farkındalık çalışmaları kapsamında kamusal alanlarda kadına şiddetle mücadele afişleri asıldı.   Birleşmiş Milletler’in yürüttüğü “Dünyayı Turuncuya Boya” kampanyası kapsamında kadına şiddetle mücadelede “Ben de Varım” diyerek turuncu eldiven etkinliği düzenlendi.   Düzenlenen etkinliğe Vali Kemal Çeber’in eşi Neslihan Ayan Çeber de katılım gösterdi.   Çeber, programa ilişkin hazırlanan panoya “Baştacımız Kadınlarımız” ifadelerine yer vererek; kadına yönelik şiddetle mücadeleye desteğini sundu.   Etkinliğe Rize Kent Konseyi, Rize Kadın Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği ile Türk Kadınlar Konseyi Derneği katılımlarının yanı sıra, çok sayıda vatandaş ve kamu kurum ve kuruluşları da katılım göstererek, “Kadına Karşı Şiddete Sıfır Tolerans” sloganı eşliğinde turuncu balonlar uçuruldu.  

Rize’de “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” etkinliği

 

Rize Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla Memişağa Parkı’nda kadına yönelik şiddete hayır demek için etkinlik düzenlendi.

 

Rize Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ve Rize İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, kadına karşı şiddetle mücadelede bilinçlendirme ve farkındalık yaratmak amacıyla bilgi stantları açıldı ve broşürler dağıtıldı.

 

Vatandaşların duygu ve düşüncelerini içeren panolar kuruldu. Farkındalık çalışmaları kapsamında kamusal alanlarda kadına şiddetle mücadele afişleri asıldı.

 

Birleşmiş Milletler’in yürüttüğü “Dünyayı Turuncuya Boya” kampanyası kapsamında kadına şiddetle mücadelede “Ben de Varım” diyerek turuncu eldiven etkinliği düzenlendi.

 

Düzenlenen etkinliğe Vali Kemal Çeber’in eşi Neslihan Ayan Çeber de katılım gösterdi.

 

Çeber, programa ilişkin hazırlanan panoya “Baştacımız Kadınlarımız” ifadelerine yer vererek; kadına yönelik şiddetle mücadeleye desteğini sundu.

 

Etkinliğe Rize Kent Konseyi, Rize Kadın Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği ile Türk Kadınlar Konseyi Derneği katılımlarının yanı sıra, çok sayıda vatandaş ve kamu kurum ve kuruluşları da katılım göstererek, “Kadına Karşı Şiddete Sıfır Tolerans” sloganı eşliğinde turuncu balonlar uçuruldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi