Rize'de kayıp kişi ölü olarak bulundu

Rize 05.08.2019 - 21:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2405+ kez okundu.
 

Rize'de kayıp kişi ölü olarak bulundu

Rize'de önceki gün Kaybolan Mehmet Aydın'ın  cesedi  Bulundu. Rize'nin Güneysu ilçesindeki evinden önceki gün  ayrılan ve geri dönmeyen Mehmet Aydın'ın  bulunması için başlatılan çalışmalar devam ederken Aydın'ın cansız bedenini vatandaşlar buldu Vatandaşların İlçede İstiklal Caddesi üzerinde yapılan istinat duvarının dibinde bir kişinin cesedinin olduğu ihbarında bulunulmasının ardından  yapılan incelemede, yaklaşık 10 metrelik istinat duvarının altında su içerisinden çıkarılan cesedin 63 yaşındaki Mehmet Aydın'a ait olduğu tespit edildi.   Aydın'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Rize Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Rize'de önceki gün Kaybolan Mehmet Aydın'ın  cesedi  Bulundu.


Rize'nin Güneysu ilçesindeki evinden önceki gün  ayrılan ve geri dönmeyen Mehmet Aydın'ın  bulunması için başlatılan çalışmalar devam ederken Aydın'ın cansız bedenini vatandaşlar buldu


Vatandaşların İlçede İstiklal Caddesi üzerinde yapılan istinat duvarının dibinde bir kişinin cesedinin olduğu ihbarında bulunulmasının ardından  yapılan incelemede, yaklaşık 10 metrelik istinat duvarının altında su içerisinden çıkarılan cesedin 63 yaşındaki Mehmet Aydın'a ait olduğu tespit edildi.

 

Aydın'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Rize Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi