RİZE'DE KORONAVİRÜS İÇİN TEDBİRLER ARTTIRILDI

Rize 12.03.2020 - 14:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1534+ kez okundu.
 

RİZE'DE KORONAVİRÜS İÇİN TEDBİRLER ARTTIRILDI

RİZE BELEDİYESİ YIKAMA ÇALIŞMALARIYLA TEDBİRİ ARTTIRDI… Bir yıl önce Rize Belediyesi tarafından şehrimizde başlatılan ve her gün gece gündüz periyodik olarak devam eden yıkama çalışmalarında Korona Virüsü tehdidine karşı daha tedbirli davranıyor. Korona Virüsü’nün ülkemizde rastlanmasının ardından Rize Belediyesi daha önce devam ettirmiş olduğu buharlı, ilaçlı ve basınçlı 90 derece sıcak su ile köpüklü yıkamalarına vatandaşların ve çocuklarımızın sık kullandığı alanlarda aralıksız devam ediyor. Çalışmalara aralıksız devam ettiren ekipler, bu kapsamda toplu taşıma durakları, okul önleri, çocuk parkları, sahilde bulunan oturma alanları, hastane önleri, cadde ve sokaklarda köpüklü sıcak buharlı yıkama çalışmaları yürütüyor. Vatandaşların temas edebilecekleri alanlarda köpüklü yıkama çalışmaları yürüten ekipler ilaçlamanın ardından durulama ve kurulama çalışmaları yapıyor.

RİZE BELEDİYESİ YIKAMA ÇALIŞMALARIYLA TEDBİRİ ARTTIRDI…


Bir yıl önce Rize Belediyesi tarafından şehrimizde başlatılan ve her gün gece gündüz periyodik olarak devam eden yıkama çalışmalarında Korona Virüsü tehdidine karşı daha tedbirli davranıyor.


Korona Virüsü’nün ülkemizde rastlanmasının ardından Rize Belediyesi daha önce devam ettirmiş olduğu buharlı, ilaçlı ve basınçlı 90 derece sıcak su ile köpüklü yıkamalarına vatandaşların ve çocuklarımızın sık kullandığı alanlarda aralıksız devam ediyor.


Çalışmalara aralıksız devam ettiren ekipler, bu kapsamda toplu taşıma durakları, okul önleri, çocuk parkları, sahilde bulunan oturma alanları, hastane önleri, cadde ve sokaklarda köpüklü sıcak buharlı yıkama çalışmaları yürütüyor.


Vatandaşların temas edebilecekleri alanlarda köpüklü yıkama çalışmaları yürüten ekipler ilaçlamanın ardından durulama ve kurulama çalışmaları yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi