Rize'de KORONAVİRÜS'ten ilk ölüm !.. VİDEO

Rize 26.03.2020 - 22:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2119+ kez okundu.
 

Rize'de KORONAVİRÜS'ten ilk ölüm !.. VİDEO

Tedbirsizlik ve Koronavirüsü hafife almak, can almaya devam ediyor. Rize’de esnaf olarak iş yeri bulunan Z:Y (67) yaklaşık bir ay önce gittiği İstanbul’dan memleketi Rize’ye döndükten sonra geçen hafta hastalanarak kaldırıldığı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bugün vefat etti .. Ölen Z.Y yeni tip koronavirüs teşhisi konulduğu bildirildi  Covid-19 salgınının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi amacıyla, bu salgınla mücadeleyi ve etkilerinin azaltılmasına yönelik yetkililerin “Evde kalın, sosyal mesafe kuralına uyun, hijyene dikkat kurallara titizlikle uyun ” çağrılarının, yaşanan ölüm olayları sonrası ne derece önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Rize’nin Merkez Kendirli Beldesinde yaşayan Z:Y (67)  yaklaşık bir ay önce gittiği İstanbul’dan memleketi Rize’ye döndükten sonra geçen Perşembe günü hastalanarak, kaldırıldığı  RTEÜ eğitim araştırma hastanesinde bugün  hayatını kaybetti. Esnaflık Yapan Z:Y bir ay önce gittiği İstanbul'dan Rize'ye dündüğü, Koronavirüsü İstanbul'da seyehat esnasında mı,yoksa yaklaşık 20 gün önce Gürcistan'dan Belde'ye gübre vurmak için gelen ve genellikle dükkanından alışveriş yapan Gürcü işçilerden mi kaptığı gizemini koruyor !... Hayatını kaybeden Z.Y içn  tedbir amaçlı cenaze merasımı yapılmadığı, Cenazesinin Beldeye 2 km uzaklıktaki Katia denen yerde cami imamı ve yetkililerce gerçekleştirildiği bildirildi...  Z.Y ‘nin yakınlarını sağlık kontrollerinin ise yapıldığı gelen bilgiler arasında.

Tedbirsizlik ve Koronavirüsü hafife almak, can almaya devam ediyor.


Rize’de esnaf olarak iş yeri bulunan Z:Y (67) yaklaşık bir ay önce gittiği İstanbul’dan memleketi Rize’ye döndükten sonra geçen hafta hastalanarak kaldırıldığı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bugün vefat etti .. Ölen Z.Y yeni tip koronavirüs teşhisi konulduğu bildirildi 


Covid-19 salgınının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi amacıyla, bu salgınla mücadeleyi ve etkilerinin azaltılmasına yönelik yetkililerin “Evde kalın, sosyal mesafe kuralına uyun, hijyene dikkat kurallara titizlikle uyun ” çağrılarının, yaşanan ölüm olayları sonrası ne derece önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı.


Rize’nin Merkez Kendirli Beldesinde yaşayan Z:Y (67)  yaklaşık bir ay önce gittiği İstanbul’dan memleketi Rize’ye döndükten sonra geçen Perşembe günü hastalanarak, kaldırıldığı  RTEÜ eğitim araştırma hastanesinde bugün  hayatını kaybetti.


Esnaflık Yapan Z:Y bir ay önce gittiği İstanbul'dan Rize'ye dündüğü, Koronavirüsü İstanbul'da seyehat esnasında mı,yoksa yaklaşık 20 gün önce Gürcistan'dan Belde'ye gübre vurmak için gelen ve genellikle dükkanından alışveriş yapan Gürcü işçilerden mi kaptığı gizemini koruyor !...


Hayatını kaybeden Z.Y içn  tedbir amaçlı cenaze merasımı yapılmadığı, Cenazesinin Beldeye 2 km uzaklıktaki Katia denen yerde cami imamı ve yetkililerce gerçekleştirildiği bildirildi...


 Z.Y ‘nin yakınlarını sağlık kontrollerinin ise yapıldığı gelen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi