RİZE'DE KORONAVİRÜSE KARŞI SAVAŞ AÇTI

Rize 17.03.2020 - 14:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2722+ kez okundu.
 

RİZE'DE KORONAVİRÜSE KARŞI SAVAŞ AÇTI

AK SA KURU TEMİZLEME'DEN KORONAVİRÜSE KARŞI ÖZEL  KAMPANYA. Rize'de uzun yıllardan beri kuru temizleme yapan AK SA Kurutemizleme; Koronavirüse karşı alınan bir çok önlemlerin yanında tüm giysilerde bir ay süreyle yüzde 15 indirim kampanyası başlattı. Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran ve ölümcül olan "Koronavirüs" salgınından korunmak için, ülke genelinde,  bilindiği gibi her alanda bir çok önlemler alındı. Bu virüse yakalanmamak için, özellikle temizlik konusundan çok daha dikkat edilmesi gerekli olduğunu uzmanlar öneriyor. Rize'de hizmet veren AK SA Kuru temizleme de bu anlamda bir kampanya başlattı. Bir ay süre ile yüzde 15 iskonto ile tüm müşteri ve vatandaşların giysilerini hijyen bir şekilde Kuru Temizleme yapacaklarını duyurdu. Bir ay devam edecek olan kampanya da virüsten arınmak için böyle bir kampanya başlatan Ak Sa Kuru temizlemeye ilgi büyük. İş yeri sahibi Enver Ak: "Bu olay çıktıktan sonra ülkemizde özellikle temizlik malzemelerinde, kolonya ve maskeler de bir çok fırsatçılar vatandaşımızın aleyhine ortaya çıktı. Bizde bunun tam aksine, eğer burada hedef ve öncelik temizlik ise; bizlerde AK SA kuru temizleme olarak vatandaşımızın lehine tüm giysilerde mevcüt fiyatımızın altında yüzde 15 lik bir indirim yaparak hizmet vermeyi amaçladık. Vatandaşımız böylesine zor günler yaşarken, maalesef fırsatçılar da zaman zaman oraya çıkıyor. Allah onlara fırsat vermesin" dedi..   

AK SA KURU TEMİZLEME'DEN KORONAVİRÜSE KARŞI ÖZEL  KAMPANYA.


Rize'de uzun yıllardan beri kuru temizleme yapan AK SA Kurutemizleme; Koronavirüse karşı alınan bir çok önlemlerin yanında tüm giysilerde bir ay süreyle yüzde 15 indirim kampanyası başlattı.


Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran ve ölümcül olan "Koronavirüs" salgınından korunmak için, ülke genelinde,  bilindiği gibi her alanda bir çok önlemler alındı.

Bu virüse yakalanmamak için, özellikle temizlik konusundan çok daha dikkat edilmesi gerekli olduğunu uzmanlar öneriyor.


Rize'de hizmet veren AK SA Kuru temizleme de bu anlamda bir kampanya başlattı. Bir ay süre ile yüzde 15 iskonto ile tüm müşteri ve vatandaşların giysilerini hijyen bir şekilde Kuru Temizleme yapacaklarını duyurdu. Bir ay devam edecek olan kampanya da virüsten arınmak için böyle bir kampanya başlatan Ak Sa Kuru temizlemeye ilgi büyük.


İş yeri sahibi Enver Ak: "Bu olay çıktıktan sonra ülkemizde özellikle temizlik malzemelerinde, kolonya ve maskeler de bir çok fırsatçılar vatandaşımızın aleyhine ortaya çıktı. Bizde bunun tam aksine, eğer burada hedef ve öncelik temizlik ise; bizlerde AK SA kuru temizleme olarak vatandaşımızın lehine tüm giysilerde mevcüt fiyatımızın altında yüzde 15 lik bir indirim yaparak hizmet vermeyi amaçladık. Vatandaşımız böylesine zor günler yaşarken, maalesef fırsatçılar da zaman zaman oraya çıkıyor. Allah onlara fırsat vermesin" dedi.. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi