RİZE'DE KUPA MAÇINDAN SONRA FIRTINA BEKLENİYOR

Spor 14.12.2019 - 22:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2659+ kez okundu.
 

RİZE'DE KUPA MAÇINDAN SONRA FIRTINA BEKLENİYOR

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı konuşmada "Elimizden geleni yapacağız. Gerekirse bizim istifamız da olur" dedi. Kartal, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, sıcağı sıcağına Çaykur Didi Stadı’nda bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Yaptıkları görüşmenin tam bir karar toplantısı olmadığını vurgulayan Kartal, “Ancak bir karar almanın arifesine geldik. Neticede bir şeyler düşünmemiz ve yapmamız gerekiyor. Bir ara dönem var. O dönemde yapacağımız transferlerin takımı kurtaracağı düşüncesi de mevcut. Bu mini bir toplantıydı. Daha geniş toplantıda bir şeylere karar vereceğiz”dedi. Kartal, “Biz Çaykur Rizespor’u sıkıntıya sokacak bir şey yapmayız. Elimizden geleni yapacağız. Gerekirse bizim istifamız da olur. Daha başarılı bir yönetim gelecekse, biz onu da yaparız. Her şeyi doğrudan hocaya bağlamamak lazım… Doğrularımızı ve yanlışlarımızı değerlendiriyoruz. Kısa süre içerisinde gereken ne varsa yaparız zannediyorum. Bu hafta içerisinde şekillendiririz gibi gözüküyor” ifadelerini kullandı. Kartal, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Yılport Samsunspor maçı sonrası kararların netleşebileceğini sözlerine ekledi.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı konuşmada "Elimizden geleni yapacağız. Gerekirse bizim istifamız da olur" dedi.


Kartal, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, sıcağı sıcağına Çaykur Didi Stadı’nda bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Yaptıkları görüşmenin tam bir karar toplantısı olmadığını vurgulayan Kartal, “Ancak bir karar almanın arifesine geldik. Neticede bir şeyler düşünmemiz ve yapmamız gerekiyor. Bir ara dönem var. O dönemde yapacağımız transferlerin takımı kurtaracağı düşüncesi de mevcut. Bu mini bir toplantıydı. Daha geniş toplantıda bir şeylere karar vereceğiz”dedi.


Kartal, “Biz Çaykur Rizespor’u sıkıntıya sokacak bir şey yapmayız. Elimizden geleni yapacağız. Gerekirse bizim istifamız da olur. Daha başarılı bir yönetim gelecekse, biz onu da yaparız. Her şeyi doğrudan hocaya bağlamamak lazım… Doğrularımızı ve yanlışlarımızı değerlendiriyoruz. Kısa süre içerisinde gereken ne varsa yaparız zannediyorum. Bu hafta içerisinde şekillendiririz gibi gözüküyor” ifadelerini kullandı.


Kartal, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Yılport Samsunspor maçı sonrası kararların netleşebileceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi