RİZE'DE MEMURLARDAN GÖRÜLMEM EYLEM

14.01.2020 - 20:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1633+ kez okundu.
 

RİZE'DE MEMURLARDAN GÖRÜLMEM EYLEM

BORDRONU AL DA GEL! Türkiye Kamu-Sen Rize Şubesi olarak cebimize yansımayan maaş zamlarını protesto ediyoruz. 15.01.2020 Çarşamba günü(yarın) Türkiye genelinde yapılacak olan bordro yakma eylemini Rize Kamu-Sen olarak Memişağa Parkında saat 12.30’da gerçekleştireceğiz. Tüm Kamu çalışanlarını eylemimize destek vermeye davet ediyoruz.                              Türkiye Kamu-Sen Rize  Şubesi Yönetim Kurulu  

BORDRONU AL DA GEL!


Türkiye Kamu-Sen Rize Şubesi olarak cebimize yansımayan maaş zamlarını protesto ediyoruz. 15.01.2020 Çarşamba günü(yarın) Türkiye genelinde yapılacak olan bordro yakma eylemini Rize Kamu-Sen olarak Memişağa Parkında saat 12.30’da gerçekleştireceğiz.


Tüm Kamu çalışanlarını eylemimize destek vermeye davet ediyoruz.

                            
Türkiye Kamu-Sen Rize  Şubesi Yönetim Kurulu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi