RİZE'DE MHP'DEN CHP'YE YENİ BİR KATILIM DAHA

Siyaset 10.02.2020 - 09:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1986+ kez okundu.
 

RİZE'DE MHP'DEN CHP'YE YENİ BİR KATILIM DAHA

Mhp Rize eski merkez ilçe başkanlığı yapan Mustafa Erbaş tan sonra bu kez mhp li bir isim de chp ye katıldı.   İlk olaral Ak Parti üyesi olan ardından MHP' ye geçen ve bir dönem MHP Rize il yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan iş kadını Hatice Çepni CHP' ye üye oldu. Cumartesi günü gerçekleşen CHP Rize  il kongresinde  il Başkanı Saltuk Deniz'in tek listeyle yeniden başkan seçildiği kongrede il yönetim kurulu yedek listesinde yer alan Çepni CHP' ye katılımısiyla İlgili şunları söyledi. “Ben Atatürk ve ilkelerine inan bir emekçi bir kadınım. Türkiye Cumhuriyeti ve  laik demokrat bir hukuk devleti anlayışını savunan CHP' de bir kadın olarak görev almak ve parti ilkeleri doğrultusunda mucadele etmekten memnunluk duyacağım. Kadınların siyasette aktif yer almalarına inan bir iş kadını olarak partide ki kadın arkadaşlarımızla birlikte dayanışma içerisinde çalışmalara destek vermek için CHP' deyim. CHP' ye katılmama vesile olan değerli dostum gazeteci Gençağa Karafazlı'ya  desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum çünkü mucadelede yer almam konusunda yakın desteklerini benden hiç esirgemedi.”dedi Bir erkek çocuk annesi olan  Hatice Çepni  Rize'nin  terzi esnaflarından biri ve aynı zamanda Rota dağcılık külübü başkanlığı görevini de yürtüyor.     HABER: DOĞANCAN İLEK  

Mhp Rize eski merkez ilçe başkanlığı yapan Mustafa Erbaş tan sonra bu kez mhp li bir isim de chp ye katıldı.
 

İlk olaral Ak Parti üyesi olan ardından MHP' ye geçen ve bir dönem MHP Rize il yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan iş kadını Hatice Çepni CHP' ye üye oldu.


Cumartesi günü gerçekleşen CHP Rize  il kongresinde  il Başkanı Saltuk Deniz'in tek listeyle yeniden başkan seçildiği kongrede il yönetim kurulu yedek listesinde yer alan Çepni CHP' ye katılımısiyla İlgili şunları söyledi.


“Ben Atatürk ve ilkelerine inan bir emekçi bir kadınım. Türkiye Cumhuriyeti ve  laik demokrat bir hukuk devleti anlayışını savunan CHP' de bir kadın olarak görev almak ve parti ilkeleri doğrultusunda mucadele etmekten memnunluk duyacağım. Kadınların siyasette aktif yer almalarına inan bir iş kadını olarak partide ki kadın arkadaşlarımızla birlikte dayanışma içerisinde çalışmalara destek vermek için CHP' deyim. CHP' ye katılmama vesile olan değerli dostum gazeteci Gençağa Karafazlı'ya  desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum çünkü mucadelede yer almam konusunda yakın desteklerini benden hiç esirgemedi.”dedi


Bir erkek çocuk annesi olan  Hatice Çepni  Rize'nin  terzi esnaflarından biri ve aynı zamanda Rota dağcılık külübü başkanlığı görevini de yürtüyor.

 

 

HABER: DOĞANCAN İLEK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi